Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 136 - Maig 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48528
31.05.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 136 - Maig 2024

Bernet i Cabanes guanyen a Vallromanes, Izquierdo segueix líder

El cap de setmana 18 i 19 de maig el Pitch & Putt Vallromanes al Vallès Oriental va acollir la 4ta prova del Rànquing / Interclubs Juvenil FCPP, competició per jugador/es de màxim 18 anys d’edat, en total hi van haver-hi 114 participants. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre els 68 jugadors de més experiència i nivell, els de la categoria competició els millors van ser el Jan Bernet (Hcp1 Juvenil) i el Biel Cabanes (Gualta) amb 2 cops sota par, seguit del Yago Izquierdo (Can Cuyàs) amb un cop més. Cabanes també va guanyar la categoria handicap juntament amb Anna Esquivell i Arnau Castilla companyes d’equip del Vallès Juvenil, tots amb 5 cops sota par. Entre els més petits i menys experiència al nostre esport, el guanyador de la prova va ser el Marc Rodríguez del P&P Can Cuyàs.

Pel que fa a la classificació general Izquierdo va líder des de la primera jornada amb un total de 151 punts seguit de Jan Bernet amb 148 i en tercera posició i 145 punts Martí Luja (Gualta).  La classificació handicap l’encapçala la Chloe Sancho del P&P Badalona, amb una total acumulat de 160 punts, seguit de la Lola Cabanes

(Gualta) amb 155 i tercer Ivan Kirpichenok (El Vendrell) amb un punt menys.

Entre els jugador/es de categoria d’iniciació, que sónn els de menor, edat els primers de la taula de la classificació general son el Marc Torrents i el Iago Cruellas, companys d’equip de Can Cuyàs.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil, es una competició per equips. Gairebé tots els jugador/es formen part d’un club i les 4 millors targetes de cada equip comptabilitzen per la classificació d’Interclubs.

El equips capdavanters de la categoria competició son: Gualta Juvenil amb 590 punts, segon Can Cuyàs Juvenil amb 560 i tercer P&P Badalona Juvenil amb 530.

Els equips líders de la categoria d’Iniciació son Can Cuyàs Juvenil amb 600 punts, Vallès Juvenil segon amb 560 i tercer Gualta Juvenil amb 502.

La propera prova serà el 29 i 30 de juny al Pitch & Putt Gualta al Baix Empordà.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC