Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 136 - Maig 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48527
31.05.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 136 - Maig 2024

IV Jornada Tècnica Femenina

    

El passat dissabte 18 de maig es va celebrar la IV Jornada Tècnica Femenina al P&P Hcp 1 a Sant Vicenç de Montalt. Anava dirigida al col·lectiu femení amb l’objectiu de millorar i/o corregir el joc, a la vegada hi havia la col·laboració del Pep Prat, àrbitre de Pitch & Putt que va refrescar les principals regles del joc i resoldre dubtes que van anar sorgint de les jugadores.

Va estar organitzat pel Comitè Femení de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Durant el matí la pluja també va ser protagonista. El clínic va estar dividit en 4 parts, al mateix temps que les jugadores es van dividir en 4 grups, la zona al camp de pràctiques on es practicava el cop de sortida, al putting green es feia el cop amb el putter i pel que fa al joc curt també va haver-hi una zona destinada a practicar l’approach, a part hi havia una sala interior on s’explicaven regles i normes del Pitch & Putt.

Un cop les jugadores participants va passar per les 4 zones i van escoltar mètodes, consells i tècniques per entrenar, perfeccionar i millorar el nostre esport, va arribar al migdia i es va fer un dinar de germanor on regnava el bon ambient entre totes les jugadores.

Per finalitzar la jornada es va celebrar el torneig Cloenda com a fi de festa, es va jugar una modalitat per parelles la greensome, (cada jugadora fa el cop de sortida s’escull la millor bola i es fa un cop alternatiu). Les  parelles es van formar a traves d’un sorteig que es va fer durant l’hora de dinar.

Un cop finalitzat es va fer l’entrega de trofeus a totes les guanyadores. 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC