Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 136 - Maig 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48525
31.05.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 136 - Maig 2024

Sant Cebrià guanya i Franciac segueix líder

El cap de setmana 25 i 26 de maig es va jugar la 5ena prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents camps de Pitch & Putt d’arreu del territori català, Mas Torrellas (Santa Cristina d’Aro), Mas Nou (Platja d’Aro), Cambrils (Tarragona), Tennis Mora (sant Andreu de Llavaneres), Can Cuyàs (Sant Feliu de Llobregat), Lloret (Lloret de Mar), Can Rafel (Cervelló), Lleida (Torre - Serona) i bonÀrea (Lleida).

Hi van participar al voltant de 1050 jugador/es i més de 130 equips. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els 144 jugador/es de la màxima categoria van jugar la prova al Pitch & Putt Mas Torrellas, en total eren 18 equips i a cada equip hi participen 8 jugadors, 4 juguen en modalitat individual i 2 parelles. La millor targeta individual la va firmar l’Amador Rodríguez (Sant Cebrià Blau Casa Carlos) amb un total de 46 cops, seguit  de l’Oriol Mas (Franciac) i el Joel Girbau (Urgell Pitch La Trattoria) amb un cop més. Pel que fa a les parelles el millor resultat el va fer la parella de Franciac Joan Poch / Francesc Pagès amb 8 cops sota par seguits d’un triple empat amb un cop més entre Francesc Sala / Marta Cucurull (Urgell Pitch La Trattoria), Ivan Ponsdomenèch / Daniel Gimenez (Sant Cebrià Casa Carlos) i Juan Paz / Jordi Corominas (Gualta Competició).

Entre els 18 equips el guanyador de la prova va ser Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 190 cops i unes targetes de joc de 46, 48 i 49 cops les individuals i 47 cops la de parelles, segon va quedar Urgell Pitch La Trattoria  amb 199 cops i tercer Franciac amb 204.

Pel que fa a la classificació general a falta de 3 proves l’equip líder es Franciac amb 424 punts, segon Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 394 punts i tercer l’equip i 365 punts Urgell Pitch La Trattoria. Els equips capdavanters de la resta de divisions i zones son, 2ª divisió Est: Franciac Pitch, 2ª divisió Oest: Montgrós Golf, 3ª Divisió Est: La Hcp1neta, 3ª divisió Oest: bonÀrea A, 4ª divisió Nord: Albatros, 4ª divisió C. G-1: Ara Lleida P&P, 4ª divisió C. G-2: Vallès Golf Raidecar i 4ª divisió C. G-3: Vallès XL.

La propera prova ja serà la sisena de 8 i es jugarà a Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Gualta (Girona), Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), El Montseny (Gualba), Can Rafel (Cervelló), Franciac (Caldes de Malavella), Bellpuig (Lleida), Vallromanes i Badalona.

 

Classificacions

Àlbum de fotos 1ª Divisió

Àlbum de fotos 4ª Divisió centre G3


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC