Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24903
30.10.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

Campdelacreu i Soler guanyen la 7ª prova del Rànquing FCPP

Del 3 al 5 d’octubre es va disputar la 7ena prova del Rànquing FCPP al Pitch & Put Can Cuyàs, (Sant Feliu del Llobregat). Hi van participar 169 jugador/es. Va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Els millors jugadors van ser el Joan Campdelacreu (P&P Mas Gurumbau)  i Miguel Àngel Soler (P&P Roc 3) que van fer 5 cops sota par, seguits de Bagan (Golfus), Jardí (P&P Lleida)  i Puig (P&P Franciac), amb 1 cop més. La categoria sènior la va guanyar l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 52 cops, els mateixos que el Lluís Grifé (P&P Can Rafel). Entre les femenines la millor va ser la lleidatana Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 2 cops sota par.

La categoria handicap absoluta la va guanyar el Javier Bagan amb 3 cops sota par, la handicap sènior el Pere Ferret (Penedès Club) amb un sota par i la handicap femenina se la va emportar la jugadora local, la Carlota Serra amb 53 cops.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing després de disputar-se aquesta prova, encapçala la taula de categoria scratch el jugador del P&P Platja d’Aro Marc Lloret amb 315 punts, seguit del Josep Martínez (P&P Gualta) amb 295, també es líder de la taula de la categoria sènior. Tots dos han estat components de l’equip català que recentment ha guanyat l’European Team Championschips que es va celebrar a Andorra. La classificació femenina està liderada per la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 337 punts.

La primera posició de la categoria handicap absolut l’ocupa el Josep Cortada (P&P Vallromanes) amb 259 punts, seguit de la seva senyora, la Pilar Montero amb 247. Cortada i Montero son líders de les categoria handicap sènior i handicap femení respectivament.

La propera prova serà els dies 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre al P&P Hcp 1.