Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24902
30.10.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

Josep Martínez Campió de Catalunya Sènior 2014

Els dies 25 i 26 d’octubre es va celebrar al Pitch & Putt Castelló Empuriabrava el Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2014.

La primera volta de la competició es podia escollir jugar dissabte al migdia o diumenge a primera hora del matí. Al finalitzar els primers 18 forats es fia un tall que donava accés a jugar la segona i última volta de la competició.

Un cop disputada la primera volta liderava el campionat el Josep Martínez i el Juan Paz, companys d’equip del P&P Gualta amb 4 cops sota par.

El diumenge al migdia  s’iniciava la segona i decisiva volta de la competició, els líders sortien junts de l’últim partit. Durant tota la volta les diferències eren mínimes entre els jugadors de la part alta de la taula, anava liderant provisionalment el Campionat el Juan Paz, fins que el Joan Martínez, també de Gualta feia birdie als forats 12, 13 i 15 i es posava líder amb 6 cops sota par, seguit de Paz i Martínez amb 5 i 4 cops sota par respectivament.

En Joan Martínez finalitzava el seu recorregut amb un bogey en el forat 18 per aconseguir un acumulat de 5 cops sota par i quedar a l'espera del resultat del partit dels líders que depenien d'ells mateixos. Un fantàstic final de birdie en el 17 d'en Juan Paz, i dos birdies en el 17 i 18 d'en Josep Martínez, els empatava al final dels 36 forats relegant al Joan Martínez al 3er lloc de la classificació general.

El desempat es resolia segons Reglament de totes les competicions de primer nivell amb un desempat a mort sobtada entre en Juan Paz i en Josep Martínez que es va tancar amb empat a par al 1er forat, empat a birdie al 2on forat i un birdie guanyador per en Josep Martínez per proclamar-se el Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2014.

Martínez ha estat membre de la sel.lecció Catalana de P&P que ha guanyat recentment el VII Campionat d’Europa per Equips i també va ser sotscampió del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2014.


La classificació final va quedar de la següent manera:

  • Campió Absolut Sènior: Josep Martínez
  • Sotscampio Absolut Sènior: Juan Paz
  • Campió 1ª categoria: Juan Martínez
  • Sotscampió 1ª categoria: Carles Millan
  • Campió 2ª categoria: Joaquin Silva
  • Sotscampió 2ª categoria: Francisco Basco
  • Campió 3ª categoria: Juan Maria Blanco
  • Sotscampiona 3ª categoria: Pilar Rodriguez
  • Campiona Femenina: Pilar Montero
  • Sotscampiona Femenina: Núria Dalmau
  • Campió Supersènior: Jaime Llavina
  • Sotscampió Supersènior: Manuel López


Classificació

Fotos


Retall de premsa Diari l’Esportiu

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC