Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24899
29.10.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

El secretari general de l'Esport felicita la selecció catalana de pitch and putt, campiona d'Europa per segona vegada

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va felicitar, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la selecció catalana de pitch and putt, que es va proclamar campiona d’Europa per segona vegada en el campionat disputat a Andorra.

 

A la recepció hi ha assistit també el president de la Federació Catalana de Pitch and Putt, Victor Moscatel, bona part dels jugadors responsables d’aquest èxit, així com el seleccionador Xavier Ponsdomènech, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva.

Ivan Tibau va lloar el “gran treball” desenvolupat per la Federació Catalana, “que s’ha traduït” en aquest Europeu i que “demostra que feu les coses bé”. El secretari general de l’Esport també va apuntar la importància de comptar amb una selecció com la de pitch and putt, una de les primeres a competir oficialment a nivell internacional, que “ens representeu molt bé arreu del món i, a més, ho feu guanyant, cosa que ajuda a promocionar aquest esport”.

Victor Moscatel, per la seva banda, ha agraït la recepció del Govern i ha afirmat que la selecció és “una mostra de la categoria esportiva que tenim” en pitch and putt. “Al seu darrere hi ha molts jugadors que els volen emular i que s’emmirallen en aquest equip”, ha conclòs.

Catalunya es va imposar en el Campionat d’Europa de pitch and putt, disputat a la localitat de Xixerella (Andorra) a finals del passat mes de setembre, al derrotar en una final molt disputada el combinat holandès, la qual cosa permetia a la selecció catalana revalidar el títol de campiona d’Europa obtingut fa quatre anys a Lloret de Mar.

 

Àlbum de fotos

Link web de la Generalitat


Retalls de premsa:

Diari el Mundo Deportivo

Diari l’Esportiu

Diari Sport

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC