Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Jornada de tecnificació pels més joves

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 17196
07.12.2011

Altres NotíciesJornada de tecnificació pels més joves

El passat dia 3 de desembre al Castell de Godmar Pitch & Putt Badalona es va celebrar una jornada de tecnificació pels més joves
Pagina nueva 1

Jornada de tecnificació pels més joves

El passat dia 3 de desembre al Castell de Godmar Pitch & Putt Badalona, es va celebrar una jornada de tecnificació Juvenil i Júnior, organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar un total 14 jugadors. La convocatòria va ser per ordre estricte de la classificació del Rànquing Juvenil i Júnior 2011. Podien participar-hi els 15 millors de la categoria competició i el 5 millors classificats de la categoria iniciació.

La Jornada van comptar amb l’experiència de tres professionals, dos tècnics de Pitch & Putt, el Xavier Ponsdomenech pel que fa els cops llargs i el James Marshall, pel que fa els putts. També i va participar-hi una psicòloga esportiva la Cristima Lagarma , que els hi va fer practicar tècniques que els hi van semblar molt divertides per a reforçar el seu joc.

Posteriorment van fer un dinar tots plegats al mateix camp i a la tarda van fer una petita competició de parelles per posar en pràctica, el que els hi havien ensenyat durant la sessió d’ensenyament.

La jornada va finalitzar cap a les 17h de tarda i tots els participants van rebre un polo de la Jornada de Tecnificació 2011. L’objectiu és que en propers anys es repeteixi o s’ampliï l’experiència i sigui un premi per als millors jugadors i jugadores més joves.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC