Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

FCPP i possible participació del Pitch & Putt al Festival de la Infància

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 17190
05.12.2011

Altres NotíciesFCPP i possible participació del Pitch & Putt al Festival de la Infància

FCPP i possible participació del Pitch & Putt al Festival de la Infància a Barcelona del 27 de desembre al 4 de gener
Pagina nueva 1

FCPP i possible participació del Pitch & Putt al Festival de la Infància a Barcelona  

 

A tots els clubs de la FCPP propers o de Barcelona,

La FCPP s’està plantejant participar al Festival de la Infància de Barcelona del 27 de desembre al 4 de gener. Pensem que pot ser una bona plataforma per a donar a conèixer el nostre esport ja que poden passar prop de 200.000 visitants.

Malgrat que l’organització ens fa un preu especial per l’espai i serveis que ens ofereix com a federació esportiva catalana, que no és el preu de mercat, la participació en l’event és d’un cost molt elevat ja que hauríem de pagar 2 monitors durant 9 dies en horaris de d’11 a 20h (9 hores diàries).

És per això que hem pensat que si tenim la participació voluntària de persones i monitors de diferents clubs de Barcelona o de la seva àrea d’influència, llavors si que es podria fer l’activitat en reduir-se molt el cost per a la FCPP. Per tant demanem a tots els clubs que rebin aquest missatge si poden col·laborar amb voluntaris o professionals en algun dels dies del Festival en els horaris de (11 a 15h  o de 15h a 20h). Si tinguéssim una bona resposta de molts clubs la FCPP ompliria els forats que quedessin amb monitors que contractaria.

L’activitat en la que es pensa és posar els dos inflables dels que disposem (veure foto adjunta) i que els nens i grans puguin practicar en fer el swing.

Els clubs que hi fossin presents podrien fer publicitat dels seus serveis i activitats mentre siguin presents amb voluntaris o monitors a càrrec seu al Festival. Sempre es farà publicitat de les activitats de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Esperem que ens respongueu abans del 14 de desembre per a decidir si es participa o no.

Salutacions,

 

Secretaria de la FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC