Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Curs de tècnics exclusiu per a persones amb validació de tècnic de P&P

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 17159
30.11.2011

Altres NotíciesCurs de tècnics exclusiu per a persones amb validació de tècnic de P&P

Només es poden inscriure aquelles persones que han obtingut un certificat de validació com a tècnic de Pitch & Putt en el procés ja tancat de la Generalitat de Catalunya
Pagina nueva 1

L’Escola Catalana de l’Esport i la Federació Catalana de Pitch & Putt posen en marxa un nou curs de tècnics exclusivament per les persones que van participar en el procés de validacions d’acord amb la Llei de professions Esportives de la Generalitat de Catalunya.

Només es poden inscriure aquelles persones que han obtingut un certificat de validació com a tècnic de Pitch & Putt en el procés ja tancat per la Generalitat de Catalunya. Cal presentar fotocòpia del certificat de validació parcial o total de Pitch & Putt.

Podeu veure la informació en el tríptic. Cal fer arribar el full d’inscripció a la Secretaria de la FCPP amb tots els documents que es demanen.

Prova d’accés 17 de desembre

Les persones amb certificat de validació com a tècnic de Pitch & Putt poden obtenir més informació trucant a la Secretaria de la FCPP al 93 342 42 49 (demanar per Antoni Lloret).

 

Més informació:

Clickar per veure la el tríptic informatiu en format PDF

Clickar per veure el full d'inscripció en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC