Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes d'abril

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 10918
05.06.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes d'abril

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes d'abril 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum de l’Acta de Comissió Esportiva ACPP abril-2009

 

 

1.- Estat Interclubs Femení

 

Respecte a la consulta que es va fer a la UFEC per la possibilitat de sancionar a un jugador que te llicència de Pitch and Putt per fets quan aquest està actuant de públic, la UFEC recomana que es faci un advertiment al jugador i en tot cas una nota pública. La Comissió Esportiva decideix seguir aquest consell i avisar al jugador sense traspassar el cas al Comitè de Competició i Disciplina Esportiva.

 

2.- Estat Interclubs Juvenil

 

Es decideix que per permetre la participació de les jugadores femenines que participen tant a la competició de l’Interclubs Femení i Interclubs Juvenil, donat que l’Interclubs Femení es una competició millor estructurada on no es pot escollir horari de joc, s’habilitarà un horari extraordinari al camp de Handicap 1 a la tarda de dissabte perquè les jugadores que hagin jugat el Interclubs Femení i vulguin participar a la competició juvenil ho puguin fer.

 

Als dos camps, Bellpuig i Handicap 1 es faran sortides a les 9:00 i 12:30.

 

3.- Actualització Reglament Handicap

 

S’informa a la Comissió Esportiva de les modificacions incloses a l’actualització del Reglament de Handicap amb els comentaris rebuts i la inclusió  de totes les circulars i disposicions aprovades per Comissió Esportiva en els últims anys.

 

Es comenten les modificacions realitzades i s’aclareix que sistema standard és un sistema en proves i per tant encara no definitiu, per tant no s’inclou en el Reglament.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC