Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes d'abril

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 10919
05.06.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes d'abril

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes d'abril 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum de l’Acta de Comissió Esportiva FCPP abril-2009

 

1.- Cartes rebudes

 

En una carta rebuda es demana la modificació d’una sanció de 2 cops a un jugador participant al Campionat de Catalunya per Equips per consell per part d’un altre jugador. Un cop estudiades les al·legacions presentades així com l’informe de l’àrbitre, s’aprova enviar carta al jugador explicant que aquest tipus de sancions esportives no es poden recórrer ja que l’àrbitre té l’última paraula en el que es refereix a interpretació de les Regles de Joc.

 

2.- Reglament Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2009

 

Es recorda que segons aprovació en aquesta Comissió Esportiva, durant l’any 2009 a totes les proves amb Fase Prèvia, es podrà escollir dia de joc però no horari de joc, així es redactarà el Reglament tenint en compte aquest aspecte.

 

S’aprova redactar el Reglament tenint en compte que per fomentar que a la finalització de l’última volta hi hagi un gran nombre de jugadors seguint els últims partits, aquesta última volta es realitzi amb format de sortida semi-simultània, es a dir, amb 13 partits sortint amb sortida simultània i els partits formats pels millors 15 jugadors a la classificació acumulada, juguin amb sortides consecutives pel tee de l’1 aconseguint un marge de 30 a 45 minuts de diferència entre els primers partits que finalitzin la competició i els últims en acabar.

 

3.- Pla de Formació dels Comitès de Competició

 

Es preveu poder tenir en breu tota la documentació necessària per començar aquest Pla de Formació. Es redactarà una circular informant de l’inici d’aquesta formació i es demanarà als camps que determinin els noms de les persones que assistiran a la formació.

 

4.- Informe dels Àrbitres

 

S’informa a la Comissió Esportiva que després de l’estiu es presentarà la proposta de modificacions per les Regles FIPPA i per les Regles Catalanes amb la finalitat d’unificar-les al màxim i arreglar els punts que més problemes han portat a la vista de l’experiència d’aquests mesos en que han estat en vigor.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC