Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de març

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 10459
06.04.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de març

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes de març 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum de l’Acta de Comissió Esportiva ACPP març-2009

 

1.- Cartes rebudes

Es comenten les cartes rebudes, i es proposen les respostes a les mateixes sense adoptar cal decisió destacable com a conseqüència de les mateixes.

 

2.- Estat Interclubs Femení

S’informa del bon funcionament d’aquesta competició. Es proposa coincidint amb la última jornada de la competició poder fer una enquesta a les jugadores per avaluar diversos aspectes. Es demana a la secretaria ACPP que a la classificació acumulada del Rànquing FCPP quan una jugadora no pertanyi a cap equip del Campionat de Catalunya per Equips, que s’especifiqui l’equip del Interclubs Femení pel que juga.

 

Es decideix que els premis previstos al Interclubs Femení no seran acumulables i que l’ordre per adjudicar els premis quan un equip tingui opció de guanyar-ne més d’un serà el següent: 1er classificat Scratch, 1er classificat Handicap, 2on classificat Scratch, 2on classificat Handicap, 3er classificat Scratch, 3er classificat Handicap.

 

Es comenta l’incident que va tenir lloc a una prova del Interclubs Femení on unes persones actuant com a públic van ser desallotjades del camp forçosament davant la seva negativa d’abandonar les instal·lacions. Es decideix:

  • Consultar a la UFEC la forma per procedir en aquests casos, especialment sabent que el públic implicat són jugadors amb llicència en actiu de l’ACPP/FCPP.
  • Condemnar aquests fets i molt especialment que el públic assistent a una competició pugui increpar a jugadors de Pitch and Putt a l’estil que estem acostumats a veure en altres esports.
  • Recordar que segons les actuals Regles de Pitch and putt no estan permesos ni els caddies ni els acompanyants.
  • Recordar que el fet d’admetre públic en una instal·lació esportiva i en concret en un camp de Pitch and Putt és sempre decisió final del camp ja que al no estar el públic actuant com a esportistes, l’ACPP no te cap responsabilitat sobre aquests, i per tant al tractar-se d’una instal·lació de caràcter privat, el camp te la possibilitat de reservar-se el dret d’admissió i especialment el dret d’admetre públic a les competicions per temes de seguretat.
  • Es recomana als àrbitres, d’acord amb la Representant del col·lectiu Femení, que en proves femenines, al igual que es fa en proves juvenils, es posi especial atenció i es recordi el fet de que no estan permesos ni els caddies ni els acompanyants arribant a sancionar a la jugadora que pugui incomplir aquesta Regla de Pitch and Putt.

 

3.- Estat Interclubs Juvenil

S’ha rebut una carta amb queixes respecte al fet de que els juvenils que participen al Interclubs Juvenil tinguin que jugar a la categoria de competició amb tota la normativa EPPA i per tan únicament amb dos pals i el putter. Es contesta que aquest punt del Reglament de juvenils es va decidir en el seu moment i que almenys durant aquesta temporada es mantindrà el Reglament existent per la competició. Cal deixar un mínim de temps per veure el funcionament de qualsevol mesura nova adoptada en els Reglaments i es proposa al final de la competició coincidint amb la última jornada de joc poder fer una enquesta als jugadors per avaluar diversos aspectes incloent entre d’altres temes, el de les mides EPPA i el nombre de pals.

 

S’ha rebut una carta demanant ampliar l’horari del Interclubs juvenil a dissabte i diumenge. Es contesta que per motius organitzatius i pel be esportiu i competitiu de la prova és important agrupar al màxim els jugadors, així mentrestant no augmenti considerablement el nombre de jugadors, es mantindrà un únic dia de joc en aquesta competició quan sigui possible.

 

4.- Actualització Reglament Handicap

S’informa a la Comissió Esportiva que des de la Secretaria de l’ACPP s’està treballant per actualitzar el Reglament de Handicap complementant el text existent amb totes les circulars i disposicions aprovades per Comissió Esportiva en els últims anys.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC