Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de febrer

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 10377
23.03.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de febrer

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes de febrer 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

Resum de la reunió de Comissió Esportiva ACPP febrer-2009

 

1.- Cartes rebudes

 

S’ha rebut una carta amb una queixa respecte a l’organització en una competició social per la recol·locació de dos jugadors en un altre tee diferent a l’assignat inicialment un cop els jugadors ja estaven situats al tee i amb certes preses, el que fa que els jugadors iniciessin el seu recorregut sense la concentració necessària. S’acorda contestar la carta acceptant la queixa i explicant que de vegades cal fer modificacions d’última hora un cop ja situats els jugadors sobre el camp pel correcte desenvolupament de la prova tot i que des de la Comissió Esportiva recomana que aquestes modificacions es facin abans de que els jugadors es dirigeixin al tee. S’envia còpia al camp de la resposta.

 

2.- Estat Interclubs Femení

 

Es comenta el bon desenvolupament de la primera prova del Interclubs femení arribant a la xifra de 28 equips i 168 jugadores en competició.

 

3.- Reglament Interclubs Juvenil

 

S’aprova el Reglament final presentat del Interclubs i Rànquing Juvenil 2009 segons les directrius aprovades per aquesta Comissió Esportiva a la seva reunió del mes de gener i les últimes revisions efectuades. En els propers dies es publicarà el Reglament i es realitzarà una preinscripció dels equips juvenils.

 

4.- Recopilació circulars anys anteriors

 

S’ha realitzat una recopilació de totes les circulars existents dels últims anys que tenen relació amb l’aspecte esportiu. Aquestes circulars es classificaran i serviran per incloure-les a l’actualització del Reglament de Handicap i per entregar a les formacions que es realitzin dels Comitès de Competició dels camps. Es preveu també la possibilitat de publicar un resum d’aquesta recopilació com a recordatori pels jugadors.

 

5.- Actualització Reglament Handicap

 

Es realitzarà una nova redacció i actualització del Reglament de Handicap existent

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC