Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de maig

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 6327
13.05.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de maig

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de maig
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Comissió Esportiva FCPP

 

Dijous 10 de maig de 2007

 

1.- Cartes Rebudes

Respecte a les cartes rebudes per errors a la introducció de targetes a la prova del Campionat de Catalunya per Equips, es revisaran les targetes de joc i es modificarà el resultat si ha estat un error de transcripció dels resultats.

 

2.- Estat Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2007

A les properes jornades del Campionat de Catalunya per Equips es mantindrà el mateix format de 3 sortides simultànies per dia de competició.

A la propera reunió de capitans s’explicaran els motius de perquè encara no estan definits els grups i les divisions de la propera temporada, de totes formes el nombre de 18 equips per divisió i grup sembla l’òptim i no podem superar mai el nombre de 24 equips per assegurar el joc dels equips participants.

 

3.- Estat Rànquing FCPP 2007

Hi ha alguna queixa sobre l’eliminació de places directes sense jugar fase prèvia als Campionats Absolut i Matxplay tot i que va ser una petició majoritària a la passada reunió de capitans, per tant es consultarà de nou a la propera reunió de capitans del mes de juny.

 

4.- Estat  Campionat de Catalunya Femení FCPP 2007

S’ha optat pel format de fer una primera sortida simultània i una segona sortida consecutiva per l’1 tal i com reflexava el Reglament de la competició. Es decideix confeccionar l’horari de la sortida consecutiva per l’1 cada 7 minuts en grups de 3 jugadores.

 

5.- Reunió de Capitans primavera 2007

Es marca la data del dimarts 5 de juny de 2007 a les 5 de la tarda al camp de Hcp 1 per celebrar una reunió amb els capitans del Campionat de Catalunya per Equips per poder definir les properes competicions. El format d’aquesta reunió de capitans serà el mateix que a la passada reunió, i tindrà caràcter consultiu i no vinculant tot i que l’experiència de la primera reunió demostra que s’han tingut en compte moltes de les propostes fetes.

 

6.- Informe dels àrbitres

Es comenta la falta de presència d’un àrbitre en una prova del Campionat de Catalunya per Equips i el normal desenvolupament de la mateixa ja que hi havia la presència d’un delegat de la FCPP al camp.

S’expliquen els fets a una prova del Campionat de Catalunya per Equips on no es va suspendre una sortida simultània tot i la caiguda d’una intensa pluja momentàniament i es recorden els motius de suspensió temporal o indefinida d’un sortida simultània i per tant la correcta aplicació del Reglament.

Sobre el nou curs d’àrbitres, es comenta que la inscripció de candidats a àrbitre. Es procedirà en els propers dies a fer les entrevistes previstes amb els candidats per tal de poder determinar si les expectatives dels candidats s’ajusten al que es busca al fer la convocatòria per formar a nous àrbitres de Pitch and Putt.

 

7.- Informe del Representant dels jugadors

El representant dels jugadors informa a la Comissió de diferents temes que li han estat comunicats:

- Alguna queixa per l’eliminació de les places directes del Rànquing a l’Absolut i Matxplay i la possibilitat d’incentivar el Rànquing. Aquest tema es consultarà a la propera reunió de capitans.

- Possibilitat d’obligació a mantenir les estores permanentment en camps que no ho fan així. Aquest es un tema ja tractat i de moment es compleix la normativa establerta i ja estan en marxa les visites d’homologació de camps.

 

8.- Precs i Preguntes

Queda pendent l’estudi de la possibilitat de modificar handicap jugant 9 forats per juvenils o per alguna categoria definida per franges d’edat dels jugadors.

 

9.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el 19 de juny de 2007.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC