Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes d'abril

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 6214
26.04.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes d'abril

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes d'abril
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Comissió Esportiva FCPP

 

Dijous 12 d’abril de 2007

 

1.- Informació Assemblea ACPP/FCPP

 

Al igual que a la Comissió Esportiva de l’ACPP, s’informa als membres de la Comissió Esportiva dels temes tractats a les Assemblees de la ACPP i FCPP celebrades a finals de març.

 

2.- Estat Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2007

 

Es decideix que a les properes proves es realitzaran 3 sortides simultànies cada dia a les 9:00, a les 12:30 i a les 16:00. En el cas en que es juga a primera divisió en un camp de 9 forats, es repartiran les dues últimes sortides de forma de que juguin 3 equips a cada sortida simultània.

 

3.- Estat Campionat de Catalunya de Parelles FCPP 2007

 

En relació amb les últimes informacions meteorològiques i la possibilitat de tenir que suspendre alguna de les sortides simultànies, s’acorda el següent procediment d’actuació:

  • En cas de que les sortides de divendres es retardin fins el punt de que, per falta de llum solar no es pugui acabar la sortida de divendres a la tarda, es marcarà la posició de les boles per continuar el joc el dissabte a les 8:00.
  • En cas de que les sortides de dissabte es retardin fins el punt de que, per falta de llum solar no es pugui acabar la sortida de dissabte a la tarda, es marcaran la posició de les boles per continuar el joc el diumenge a les 9:00.
  • En cas de que quedi més d’una sortida simultània per acabar entre divendres i dissabte, la prioritat serà acabar aquesta primera volta de tots els jugadors dins del mateix cap de setmana de la següent manera:
  • En cas de que es necessiti utilitzar el diumenge per jugar aquesta primera volta de tots els jugadors inscrits al Campionat, el posposarien les dues voltes posteriors un altre data a determinar.
  • En cas de que finalment no s’hagi pogut jugar al complert la primera volta del Campionat, aquest quedarà anul·lat, no sent vàlids els resultats obtinguts pels jugadors que hagin acabat el seu partit. La nova data de celebració del Campionat quedarà a determinar.

La intenció es intentar jugar el Campionat sempre que això sigui possible dins del mateix cap de setmana i en cas de tenir que posposar el Campionat, intentar posposar únicament les dues darreres voltes un cop realitzat el tall per tal d’intentar igualar les condicions de joc dels jugadors dins del possible.

 

4.- Reglament Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2007

 

S’utilitza el mateix format de Reglament utilitzat l’any 2006 amb les següents modificacions:

-          Tots els jugadors han de jugar la Fase Prèvia per classificar-se per jugar la Fase Final excepte el guanyador de l’edició 2006.

-          Jugaran el Campionat 108 jugadors exactament (el guanyador de l’any anterior i 107 jugadors de la Fase Prèvia), i per això s’utilitzarà la fórmula de desempat.

-          El diumenge jugaran també 54 jugadors exactament i per això s’utilitzarà la mateixa fórmula de desempat estesa pels forats jugats fins el moment.

-          Per la Fase Prèvia es jugaran fins a 4 sortides simultànies el dissabte a les 8:30, a les 11:45, a les 15:00 i a les 18:15 fent també sortides simultànies a partir de diumenge a les 8:30 en cas de que no quedin places el dissabte. L’ordre de sortida serà estrictament per handicap sortint els handicap més baixos a les 8:30 del dissabte.

-          Pel Campionat es faran servir els mateixos horaris 8:30, 11:45, 15:00 i 18:15 ordenant als jugadors segons indica el reglament.

-          Es tancaran les inscripcions el 24 de maig.

 

5.- Reunió de Capitans

 

S’estableix el dimarts 5 de juny a les 17 hores al camp de Hcp1 la possible reunió de capitans a falta de confirmació definitiva.

 

6.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

 

Es proposa el dijous 10 de maig.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC