Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43571
05.07.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Roger i Alexandre Albiñana guanyen l'Andorra Pairs 2022

 


El cap de setmana 11 i 12 de juny es va jugar la V edició de l’Andorra Pairs al Pitch & Putt La Xixerella a la Massana, competició del calendari de la Federació Internacional de Pitch & Putt i patrocinada per l'empresa Art i Construccions.

La competició va ser a 54 forats i era per parelles, dissabte es jugaven dues voltes. Un cop jugats els primers 36 forats els líders provisionals eren els germans Roger i Alexandre Albiñana (P&P El Vallès) amb un total de 19 cops sota par. Van fer 43 cops a la volta greensome i 46 a la fourball, seguits de la parella andorrana Pablo Pérez  i Carles Pérez amb 3 cops més.

Diumenge només quedaven 18 forats per saber el nom de la parella campiona i es van jugar sota la modalitat Greensome ChapmanEls Albiñana no van fallar i van fer a la última volta 46 cops i un total acumulat de 27 cops sota par, que els va conduir a aixecar el títol de campions de la V edició de l’Internacional Pairs d’Andorra Art i Construccions amb 135 cops, seguit del Daniel Gimenez (P&P Gualta) i Xavier Ponsdomènech (Sant Cebrià) amb 143 cops i en tercera posició el Sergi Arisa i el Rafael Ramos (La Garriga) amb 3 cops més, 146. Podi scratch de tres parelles catalanes. Els guanyadors de la categoria handicap van ser la parella andorrana Hugo Fernandez i Leonard Sangrà amb 13 cops sota par. Les guanyadores femenines van ser la parella catalana Dolors Sanchez i Violeta Blazquez, companyes del club Hcp1 i els guanyadors de la classificació parelles Mixtes van ser els també catalans Begoña Conde (La Garriga) i Alberto Alcaraz (Can Rafel).

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb la presència del Sr. Julien Loitier, en representació de Crèdit Andorrà i la presidenta de l’Associació Andorrana de Pitch & Putt Sra. Carme Morales, va fer el lliurament de premis conjuntament amb el Sr. Loitier i el patrocinador del Pairs, Sr. Jose Manuel Veloso.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC