Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43565
05.07.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 115 - Juny 2022

Franciac guanya i és més líder

 

El cap de setmana 18 i 19 de juny es va jugar la 5ª prova del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs a diferents camps d’arreu de Catalunya a Sant Cebrià, (Maresme), Fornells, Cambrils, Badalona, Mas Torrellas (Santa Cristina d’Aro), La Garriga, Mas Gurumbau (Taradell) i al Montseny(Gualba). Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Ha estat un cap de setmana molt calorós i amb temperatures molt altes però tot i així 123 equips i mes de 980 jugador/es han jugat el campionat.

Els 18 equips de la màxima categoria els de 1ª divisió, van jugar dissabte. Entre els 72 jugador/es que van jugar la modalitat individual els millors resultats el van fer el Lluís Cucurull (Urgell Pitch La Trattoria) i el Barry Coomber (Gualta Baix Empordà) amb 7 cops sota par, seguits del jugador del P&P Franciac Oriol Mas amb un cop més. Pel que fa  a les parelles va guanyar la de l’equip Vallromanes A formada per Rafael Bañobre i Olegario Arnau amb un gran resultat de 8 cops sota par, seguits d’un triple empat per la segona posició a 47 cops i entre Ramón Corral / Juan Alcazar (Golf La Garriga P&P), Quico López / David Villalonga (Hcp1 Team) i els locals Adrià Aragundez / Angel Navarro (Sant Cebrià Blau). La classificació per equips la va guanyar l’equip de Franciac amb 201 cops i unes targetes de joc de 48, 50, i 54 cops les individuals i 49 cops la de parelles, seguit de Sant Cebrià Blau amb 203 i en tercera i quarta posició Vallromanes A i Gualta Plus Costa Brava amb 206 cops cada equip.

Pel que fa a la classificació general de l’Interclubs l’equip de Franciac, segueix líder amb 384 punts, seguit de Sant Cebrià Blau amb 330 i en tercera posició P&P Badalona amb 272 punts.

Els equips líders de la resta de divisions son: 2ª Divisió Est: P&P Peralada, 2ª divisió Oest: Andorra P&P, 3ª divisió Est: Angry Birdies, 3ª divisió Oest: Pinxadors Golf Team Urgell (a falta d’una prova), 4ª divisió Nord: Falcons Mas Pagès, 4ª divisió C. G-1: Vallromanes B, 4ª divisió C. G-2: Cantera de Cantera Badalona i 4ª divisió C. G-3: Swing Montseny.

La propera cita serà els dies 9 i 10 de juliol al Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Vallromanes, Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), Montseny(Gualba), Oller del Mas (Manresa), Gualta (Girona), Badalona, Sant Cebrià i Mas Gurumbau (Taradell).


Classificació

Àlbum de fotos de 1a Div

Àlbum de fotos de 4a Div C G-2

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC