Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40217
01.10.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

Andorra guanya a Catalunya en el 5 Nacions

 

L’últim cap de setmana d’agost es va jugar la VII edició del Torneig de 5 Nacions al Pitch & Putt La Xixerella d’Andorra, competició en el marc de la FIPPA (International Pitch &Putt Federation). Hi van participar 5 seleccions Andorra, França, Galicia, Euskadi i Catalunya. En anteriors edicions la selecció Catalana havia guanyat cinc vegades i França una.

La selecció catalana formada per 8 jugadors estava feta en base als mèrits esportius de la temporada 2019 i 2020. Els jugadors van ser Alex Albinyana, Alex Albinyana Jr, Barry Coomber, David Mur, Eloi Hernando, Enric Sanz, Juan Luís Sanchez i Manuel Amor.

Divendres va ser una jornada d’entrenaments i de cara al vespre es va donar el tret de sortida a la competició amb la cerimònia d’inauguració, on es va fer el sorteig dels enfrontaments del dissabte tant de parelles com individuals.

En els enfrontaments de dissabte Andorra ja va destacar com a millor selecció en guanyar 14 punts, seguits de  Catalunya 9,5, França 8.5, Galícia 8 i Euskadi 0 punts. Quedava definida la final entre Andorra i Catalunya i les altres tres seleccions jugarien per les posicions 3a, 4a i 5a.

Diumenge cap a les 9 de matí van començar els primers enfrontaments de la final en parelles (fourball), Andorra va guanyar per 2.5 a 1,5  i al migdia es van jugar els partits individuals on el resultat també es va decantar cap a Andorra per 5 a 3. Així Andorra es va proclamar campiona per primera vegada del Torneig 5 Nacions amb un total acumulat de 7.5 punts per 4,5 de Catalunya. El jugadors components de l’equip andorrà van ser Antoni Armengol, Carles Pérez, Gonzalo Mendoza, Joan Jordi Segura, Joan Valls, Marc Isla, Pablo Pérez i Ricard Morat.

La classificació final va quedar de la següent manera Campió : Andorra, Subcampió: Catalunya, 3er classificat: Galicia, 4art Classificat: França, 5è classificat: Euskadi

Un cop finalitzada la competició el president de la FIPPA Víctor Moscatel va fer l’entrega del trofeus als equips guanyadors.


Link a la notícia de la FIPPA on hi consten els resultats detallats

Àlbum de fotos


Notícia de premsa:

 

Video: 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC