Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40216
01.10.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 99 - Setembre 2020

El català Josep Martínez guanya l’Open d’Andorra

 

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre es va jugar la 9ena edició de l’Open d’Andorra FIPPA al P&P la Xixerella. Aquesta és una competició que forma part del calendari de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). Es juga sota la normativa EPPA, vol dir que s’ha de jugar amb 2 ferros i el putter i les distàncies dels forats van de 40m als  90m. Hi van participar 86 jugador/es i el  campionat era a 54 forats, modalitat individual.

La jornada de divendres va ser d’entrenaments i durant el dissabte, es van disputar els primers 36 forats. El millor resultat de la primera volta el va fer l’andorrà Ricard Morat amb 4 cops sota par, seguit d’un triple empat amb un cop més entre Joan Bertran (Hcp 1), el gironí Josep Martínez (Gualta) i l’Enric Serrano (Fornells). Al migdia es va jugar la segona ronda i el millor resultat el va fer el Gonzalo Mendoza (P&P Ordino) i l’Oscar Rovira (El Vendrell) que van fer 3 cops sota par. El líder de la classificació de la jornada de dissabte era el Josep Martínez amb un total acumulat de 104 cops, seguit de Morat, Mendoza, Bertran amb 105 cops. Soraya Lassal era la primera classificada femenina amb 114 cops.

Diumenge es van jugar els últims 18 forats. Els jugadors millors classificats van sortir a jugar a última hora i el nivell de joc va ser molt alt. Entre els 9 primers jugadors només hi havia 5 cops de diferència. Martínez, va mantenir el seu bon joc i va fer una tercera volta de 51 cops, que el va portar a aixecar el trofeu que l’acreditava com a Campió de la 9ena edició de l’Open d’Andorra 2020 amb un total de 155 cops (7 cops sota par), seguit del Gonzalo Mendoza amb 157, Rafael Ramos (Hcp 1) i Ricard Morat amb 160 i Xavier Noguerol amb 162. La Campiona femenina va ser la Soraya Lassal, seguida de la Pilar Montero i en 3era posició l’Àngels Navas. El campió sènior va ser el Josep Pérez, el subcampió va ser l’Oscar Rovira i el tercer classificat el Joan Bertran. El campió juvenil va ser el Nil Artigas.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus al guanyadors.


Classificació final

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC