Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Una nova competició: la Copa Catalunya de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 3082
25.04.2005

Circulars FCPPUna nova competició: la Copa Catalunya de Pitch & Putt

Circular nº 5 de la UCPP
Una nova competició: la Copa Catalunya de Pitch & Putt

UCPP                       CIRCULAR Nº 5/2005

 

 

Una nova competició: la Copa Catalunya de Pitch & Putt

 

 

 

Amb l’objectiu de disputar competicions que es juguin en el mateix format que les competicions internacionals es crea la Copa Catalunya de Pitch & Putt que organitzarà la Unió Catalana  de Pitch & Putt (UCPP)

 

Hi podran participar els 8 primers equips classificats en el Campionat de Catalunya per Equips de 1ª Divisió 2005. Si algun equip renuncia serà el següent equip el qui tindrà dret a participar. Els 8 equips aniran jugant eliminatòries fins a disputar la final els dos millors equips de la competició.

 

En cada eliminatòria cada equip jugarà 4 partits matxplay foursomes i 8 partits matxplay individuals. En cada partit hi haurà un punt en joc per la victòria i en cas d’empat seria mig punt per equip. L’eliminatòria es jugarà a 12 punts. En cas d’empat a 6 punts un jugador de cada equip disputaria a mort sobtada qui guanya el dret a passar a la següent eliminatòria.

 

Els  8 jugadors de cada equip sortiran de la llista d’inscripció del  Campionat de Catalunya per Equips 2005. No es podran incorporar jugadors nous o d’altres equips que no estiguin en les llistes oficials de jugadors del Campionat de Catalunya per Equips 2005.

 

La primera edició de la Copa Catalunya de Pitch & Putt es jugarà el 25 i 26 de juny de 2005 en un camp que està per decidir. Els camps de 18 forats que vulguin ser seu hauran de presentar la seva candidatura. En cas d’haver més d’un camp que vol ser seu es faria un sorteig entre els candidats.

 

El trofeu de la competició serà el “Trofeu Solius” en homenatge al primer camp de Pitch & Putt a Catalunya que tancarà la tardor d’aquest any.

 

En les properes setmanes es publicarà el reglament de la competició.

 

 

Barcelona, 25 d’abril de 2005

Secretaria UCPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC