Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva d'abril de la UCPP

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 3078
26.04.2005

Circulars FCPPResum de l’acta de la Comissió Esportiva d'abril de la UCPP

Circular nº 6 de la UCPP
Acta de la Comissió Esportiva del’ACPP de data 23 de març de 2004

UCPP                       CIRCULAR Nº 6/2005

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva de la UCPP

del 5 d’abril de 2005

 

1.- Membres integrants de la Comissió Esportiva de la UCPP.

 

La Junta Directiva ha decidit nomenar a  en Víctor Moscatel com a president de la Comissió Esportiva de la UCPP i també es nomenen la resta dels integrants de la Comissió Esportiva. De la mateixa forma la Comissió Esportiva de la UCPP adquireix la normativa esportiva existent fins ara inclòs el reglament disciplinari de l’ACPP.

 

2.- Relació amb l’ACPP i àmbit d’actuació de la Comissió Esportiva de la UCPP.

 

La Comissió Esportiva de la UCPP actuarà sobre les incidències, organització i decisions que es derivin de les competències establertes en els estatuts de la UCPP. La UCPP ha estat reconeguda pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Entre d’altres són competència de la UCPP l’organització dels Campionats de Catalunya, dels Interclubs per tractar-se del Campionat de Catalunya per Equips i dels campionats puntuables pel Ranking.

 

S’ha de recordar als clubs que han de demanar la seva entrada a la UCPP, tant els que ja tenien els tràmits al registre d’entitats esportives acabats com els que encara estaven en tràmits.

 

3.- Nomenament del Comité d’Urgència de la Comissió Esportiva de la UCPP.

 

S’escull com a Comitè d’Urgència de la Comissió Esportiva de la UCPP a: Víctor Moscatel, Oriol Badia i Antoni Lloret.

                                

 

4.- Elaboració llibre de reglament i normativa de Pitch & Putt.

 

S’està treballant per redactar un llibret que englobi els temes de reglament de P&P, Normes d’Etiqueta, Reglament de Hcp i Normes de joc, enteses aquestes últimes com a les regles més bàsiques. Tot això es pretén fer d’una forma molt gràfica i fàcil de llegir. Un cop es tingui un primer model redactat, aquest es presentarà als àrbitres i a la Comissió Esportivai haurà de ser aprovat en última instància per la Junta Directiva de la UCPP.

 

5.- Àrbitres i tècnics de la UCPP.

 

Els àrbitres de la UCPP seguiran amb la mateixa estructura que varen començar amb l’ACPP. En relació als tècnics de la UCPP, cal definir un model i un protocol per tal de definir dues categories, monitors (amateur) i mestres (no amateur). Aquest projecte ha d’estar d’acord amb els requisits de la Generalitat de Catalunya per a la formació de tècnics esportius. Per definir el model, en Víctor Moscatel s’encarregarà de que una persona externa a aquesta Comissió faci un primer estudi d’apropament per tal de tenir un punt de partida.

 

6.- Reglament Campionat de Catalunya Juvenil 2005 UCPP.

 

S’aprova el mateix reglament de l’any passat canviant les dades adients.

 

7.- Reglament Campionat de Catalunya Femení 2005 UCPP.

 

S’aprova el mateix reglament de l’any passat canviant les dades adients.

 

8.- Campionat de Catalunya per Equips 2005 UCPP.

 

Es comenta la situació de la prova de Franciac on per motius de pluja es va interrompre la prova temporalment durant uns minuts. Es recorda que únicament el Comitè de Competició de la prova pot interrompre o suspendre la prova.

 

9.- Noves Competicions.

 

Es comenta la nova competició que organitzarà la  AGEPP a jugar a Navarra els dies 11 i 12 de juny que s’informarà en la propera Comissió Esportiva. Hi podran assistir els millors equips de l’Interclubs de la UCPP.

 

S’aprova un Campionat Matx Play per equips amb els 8 primers classificats del Interclubs de 1ªdivisió del 2005 seguint la fórmula de joc del Campionat d’Europa (foursomes i Individuals) per tal de practicar aquesta modalitat en vista als propers enfrontaments internacionals. Es proposa celebrar aquesta prova el 25 i 26 de juny, data que queda lliure en el calendari de la UCPP .

 

10.-  Campionat de Catalunya de parelles 2005 UCPP.

 

Es manté el reglament així com les sortides proposades en aquest tot i haver estat un éxit de inscripcions i que algunes parelles es quedaran sense lloc per jugar.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC