Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La Generalitat reconeix el Pitch & Putt com a esport independent

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 2904
28.03.2005

Circulars FCPPLa Generalitat reconeix el Pitch & Putt com a esport independent

El Consell Català de l’Esport ens comunica el reconeixement de la “Unió Catalana de Pitch and Putt” com entitat esportiva registrada a Catalunya, el que comporta el reconeixement del Pitch and Putt a Catalunya com a esport independent
Unió Catalana de Pitch and Putt UCPP

 

 

Unió Catalana de Pitch and Putt           UCPP                        

Circular nº 1/2005

 

 

 

CONSTITUCIÓ DE LA “UNIÓ CATALANA DE PITCH AND PUTT” (UCPP)

 

 

El Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ens comunica el reconeixement de la “Unió Catalana de Pitch and Putt” (número de registre 12.254) com entitat esportiva registrada a Catalunya, el que comporta el reconeixement del Pitch and Putt a Catalunya com a esport independent de qualsevol altre modalitat.

 

Aquest és el pas previ, exigit per la Llei de l’Esport, per a poder reconèixer la federació catalana com a reguladora del P&P a Catalunya.

 

La UCPP està formada, inicialment, pels disset clubs que varen constituir-la el mes de novembre de 2004 i es preveu que en un termini breu s’hi vagin adherint molts altres clubs catalans de pitch and putt. A març de 2005 en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya hi ha 42 clubs de pitch and putt registrats.

 

La constitució de la UCPP no significa la desaparició de l’ACPP, associació que des del 1994 i fins ara ha representat el Pitch and Putt a Catalunya. Està previst que en breu es delimitin les funcions de cada una de les dues entitats. En tot cas el sistema de handicap de l’ACPP serà l’acceptat per la UCPP.

 

Els estatuts de la UCPP s’han redactat d’acord amb les pautes assenyalades pel Consell Català de l’Esport i vigents en altres esports. Els principals òrgans de govern seran l’Assemblea, la Junta Directiva i la Comissió Esportiva. En l’Assemblea hi estaran representats els clubs i també els jugadors, els àrbitres i els tècnics (en aquests darrers casos un representant per cada estament, d’acord amb la legislació vigent).

 

De tot aquest procés transitori que s’inicia ara, s’anirà informant regularment.

 

 

 

Barcelona, 16 de març de 2005

 

Juntes Directives de l’ACPP i de l’UCPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC