Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 46 - Maig 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26425
29.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 46 - Maig 2015

Marc Ibanyez i Roger Carot líders del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 16 i 17 de maig amb temperatures força elevades es va disputar la 5ª prova del Rànquing / Interclubs Juvenil al P&P El Vendrell. Hi van participar 94 joves jugadors i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A la categoria dels més grans, la de competició, que juguen sota la modalitat individual stableford i mides catalanes, els jugadors que van fer millor resultat van ser l’Alejandro Cogollo (HCP 1) i el local Ivan Alcalà que van fer el par del camp, seguits d’Abraham Alvarez (P&P Badalona) amb un cop més. El millor en categoria handicap va ser el Pol Alabart (P&P Bellpuig) que va fer 3 cops sota par. Pel que fa a la classificació general del Rànquing ocupa la primera posició el Marc Ibanyez (P&P Badalona) amb 163 punts, seguit de l’Ivan Alcalà amb 162 i l’Abraham Alvarez amb un punt menys.

Entre el mes petits (categoria Iniciació) que juguen 9 forats i mides EPPA amb l’excepcionalitat que poden portar 6 ferros i el putter, el millor jugador va ser l’Oriol Lucena (P&P Roc 3), també guanyador de la categoria handicap. La classificació general del Rànquing Juvenil en aquesta categoria està encapçalada pel Roger Carot (P&P Badalona) amb 63 punts, seguit del Alejandro Beltran (P&P Roc 3) amb 62 i en tercera posició l’Oriol Lucena amb 58.

Pel que fa a l’ Interclubs Juvenil categoria competició lidera la classificació, Hcp 1 Juvenil amb 730 punts seguit de Badalona Mogauto amb 701 i Can Cuyàs Juvenil amb 632. Badalona promeses es el líder  de la categoria iniciació amb 750 punts.

La propera cita ja serà la última prova del Rànquing d’aquesta any 2015 i serà els dies 6 i 7 de juny al P&P Hcp1.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC