Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26423
29.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 46 - Maig 2015

El P&P Badalona més a prop del títol

El 23 i 24 de maig es va disputar la 6ª i penúltima prova del Campionat de Catalunya per Equips de Pitch & Putt a les seus de Vallromanes, Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), El Vallès (Terrassa), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Cambrils, Mas Nou (Platja d’Aro), Badalona, Canal Olímpic (Castelldefels), i bonÀrea (Guissona).

Els equips de la màxima categoria van jugar al P&P Vallromanes, els millors jugadors de la prova van ser el local Jordi Saborit, Paco Salido (Portal del Roc) i Manuel Amor (P&P Badalona), que van fer 49 cops. La millor parella va ser la del P&P Sant Cebrià Jose Isidro Serra i Jordi Clotet que van fer un gran resultat de 46 cops, un total de 10 forats en 3 cops i 8 forats en 2. L’equip guanyador de la prova va ser Vallromanes A amb 203 cops, els mateixos que el P&P Badalona que va quedar en segona posició desempatant segons Reglament i en tercera posició i 209 cops va quedar l’equip Team Hcp 1.

Pel que fa a la classificació general està encapçalada pel P&P Badalona Castell de Godmar amb 506 punts, seguit de Franciac amb 444 i en tercera posició Xerinola Tennis Mora amb 394. A falta d’una prova el P&P Badalona està molt a prop d’aconseguir el seu tercer títol al Campionat de Catalunya per Equips, que ja el va guanyar en les edicions del 2010 i el 2014. Només li cal repetir el pitjor resultat fet en la temporada per a repetir-ho.

Els equips que encapçalen la resta de divisions son, 2ª divisió Est Franciac Pitch, 2ª divisió Oest, Canal Olímpic, 3ª divisió Est Callejeros, 3ª divisió Oest: La Fusta, 4ª divisió Nord: Cafè Torres P&P Can Pascual, 4ª divisió Centre G-1 RCGP Pitch and Putt, 4ª divisió Centre G-2 Freelance P&P Team i a 4ª divisió Sud: P&P Penedès Pastes la Granja.

La propera prova serà la última d’aquest any 2015 i es jugaran els dies 20 i 21 de juny a Mas Gurumbau, a Teià, l’Ampolla, Badalona, Sant Jaume, Papalús, Can Cuyàs, Can Rafel i Lleida. Al finalitzar el campionat es farà l’entrega de trofeus als equips guanyadors a cada una de les seus on es celebra la prova.