Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 44 - Març 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25970
31.03.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 44 - Març 2015

3era prova de l’Interclubs Femení

   

El diumenge 8 de març a les 10 en punt del matí es donava el tret de sortida a la tercera jornada de l’Interclubs Femení ACPP 2015. Hi van participar 32 equips i més de 190 jugadores. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la zona est van jugar al P&P Franciac, la millor parella va ser la local Laura Desoi i Anna Desoi que va fer 5 cops sota par, seguides de Hernández - Taulats (P&P Franciac) i Robledo – Dahm (P&P Mas Nou) amb 53 cops. L’equip guanyador de la prova tant categoria scratch com handicap, va ser el local Franciac Verd amb 105 cops. Pel que fa a la classificació general, està encapçalada provisionalment per l’equip Franciac Blau i Can Pascual Femení (líder també en la classificació handicap) amb 180 punts i en tercera posició i 156 punts Franciac Verd.

Pel que fa a les participants de la zona Centre van disputar la prova al P&P Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt), les millors parelles van ser les 3 de l’equip de Vallromanes Montero – Chamorro que van fer 5 cops sota par, González – Holmes, amb 2 sota par i Miranda – Artigas amb 4 cops més. Vallromanes va guanyar la prova per 3era vegada consecutiva, amb 101 cops i va aconseguir 300 punts amb les tres proves jugades. La segona i tercera posició de la classificació general l’ocupen les Teis de Teià amb 270 punts i Hcp1 Premium amb 224. Pel que fa a classificació handicap ocupa la primera posició l’equip de Vallromanes amb 260 punts.

A les terres lleidatanes s’hi van desplaçar la jugadores de la zona Oest, van anar fins el P&P bonÀrea, les millors jugadores van ser les locals Sabaté- Golobardes que van fer 52 cops, seguides de Marco i Cuadros (P&P Vendrell)  amb els mateixos cops. Pel que fa a l’equip el guanyador va ser Portal del Roc amb 106 cops, seguit de Noies bonÀrea amb un cop més i en tercera posició Vendrell Ladies amb 109. La classificació handicap la va guanyar l’equip local Noies bonÀrea amb 100 cops. Lidera la classificació general, Portal del Roc amb 300 punts, seguides de Vendrell Ladies amb 250 i en tercera posició El Vallès Femení amb 234, que també és líder a la classificació handicap.

La propera prova serà el dissabte 11 d’abril a Sant Cebrià, Badalona i Can Rafel.


Classificacions

Video de la prova a Franciac

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC