Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 44 - Març 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25969
31.03.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 44 - Març 2015

Heribert Bernat i José Sánchez Campions de la
Copa ACPP de Parelles Sèniors 2015


   

 

Del 20 al 22 de març es va  disputar la 5ena edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors al P&P Sant Jaume (Sant Jaume del Domenys), hi van participar 66 jugador/es i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt

La Copa ACPP de Parelles Sèniors és una competició per parelles que consta de 3 voltes i 3 modalitats diferents, fourball, greensome i foursome.

El divendres i el dissabte es va disputar la primera volta de la competició, la fourball, modalitat que cada jugador juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat, els millors van ser l’Heribert Bernat (P&P Can Rafel) i Jose Sánchez (Irreductibles C. E.) que van fer 7 cops sota par, seguits de Pepe Garcia (P&P Vall d’Ordino) i Lluis Grifé (P&P Can Rafel) amb 2 cops més i en tercera posició José LLonch i Juan Antonio Ramírez (companys del P&P Portal del Roc) amb 50 cops. Per poder jugar la segona part del campionat les parelles havien de passar un tall, accedien a jugar un total de 27 parelles, (les 18 millors parelles categoria scratch i les 9 millors categoria handicap). El tall va estar a 59 cops.

El diumenge a les 10:00 en punt del matí es donava el tret de sortida la 2ona volta de la competició la grennsome, modalitat una mica més complicada que l’anterior. Cada jugador executa el primer cop de sortida, posteriorment s’ha d’escollir la millor bola i fer un cop cada un fins embocar-la. Les millors parelles van ser la mixta, formada pel local Ferret i la jugadora del P&P Penedès Carballo que van fer 48 cops, els mateixos que Flamerich i Evans (P&P Sant Cebrià). Un cop finalitzada aquesta 2ona volta, es posaven líders provisionals Ferret – Carballo i Bernat – Sánchez tots dos amb 99 cops, seguits de Flamerich – Evans amb 101.

Faltava disputar la 3era volta i segurament la més exigent de totes la foursome, modalitat que juga un cop cada membre de la parella. Aquesta modalitat es una de les temudes pels jugadors perquè qualsevol petit error pot complicar molt el desenllaç de la partida. Però Bernat i Sánchez, van saber aguantar la pressió i van fer el millor resultat a la volta foursome, 52 cops. Això va fer que sumessin un total de 151 cops després de les 3 voltes i s’emportessin el títol del Campions de la Copa ACPP Parelles Sènior 2015, títol que ja van guanyar també el 2013 al P&P El Vallès.


La resta de la classificació va quedar de la següent manera:

Campions Scratch: Heribert Bernat -  Jose Sanchez:  151 cops

Sots Campions Scratch: Pepe Garcia – Lluís Grifé: 158 cops

3ers Classificats: Florenci –Andreu Magriñà – Carlos Castell : 160 cops

Campions handicap: Pere Ferret – Conchi Carballo:  157 cops

Sots Campions handicap: Angel Martinez – Xavier Martinez : 160 cops

3er classificats handicap: Rosalia Oliva – Josep Cortada : 160 cops


Classificacions complertes

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC