Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25086
24.11.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

La Festa del Pitch 2014

 

El dissabte 13 de desembre es celebrarà al camp del Pitch & Putt Sant Cebrià la Festa del Pitch 2014. Després d’uns anys de celebrar la Nit del Pitch & Putt es va optar per a fer un canvi de rumb i fer una festa diferent i renovada, pensant que no hi ha millor escenari que un camp del nostre esport i que es poden fer altres activitats al voltant de l’entrega de premis. En el febrer d’aquest any es va fer a Teià la Festa del Pitch 2013 i tothom que hi va assistir va gaudir de la competició,  l’ambient i de la festa.

La Festa del Pitch s’iniciarà a les 9h amb el Torneig de Campions 2014 on participaran els millors jugadors del 2014 . Cal que tots els jugadors amb plaça s’inscriguin al mòdul d’inscripcions de www.pitch.cat  per a confirmar la seva participació. Els jugadors no inscrits abans del 6 de desembre renuncien a la seva plaça.

A partir de les 10:30h es faran diferents activitats obertes a tothom, per a grans i petits, com un torneig de putt, un torneig de hole in one, minijocs relacionats amb el Pitch i “llits elástics”. Posteriorment a les 12:15h es farà un aperitiu per a tots els presents i finalment es farà entrega dels guardons i trofeus de les competicions que no s’havien entregat en el 2014

I finalment cap a les 13h es farà entrega dels trofeus del 2013.

La festa és oberta a tots els jugadors amb la tarja ACPP-FCPP, familiars i coneguts. Cal que us apunteu, dient amb quantes persones veniu, amb el mòdul d’inscripcions que feu servir per a apuntar-vos a altres competicions oficials. En la mesura que coneguem millor el nombre d’incrits es podrà fer una millor previsió per la festa.

Esperem que sigui una gran festa on hi hagi el reconeixement pels millors jugadors del 2014 i que tothom passi una bona jornada.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC