Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25082
24.11.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

Grifé i Bernat Campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors

Del 14 al 16 de novembre es va jugar la 4ª edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors al Pitch & Putt Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), hi van participar 82 jugadors i jugadores i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

La Copa ACPP Parelles Sèniors és una competició on el resultat final és la suma de les tres modalitats de joc en parelles fourball, greensome i foursome.

El millor resultat després de disputar-se la 1era volta, la fourball el van fer Wenceslao Barragan i Teodoro Febrero, companys d’equip del Roc 3 amb 46 cops, seguits de la Pilar Montero (P&P Vallromanes)  i la Marilyn Holmes (P&P Teià) i el Lluís  Grifé i l’Heribert Bernat (P&P Can Rafel) amb 2 cops més. Per jugar la segona i la tercera volta de la competició s’havia de passar un tall que va quedar a 54 cops. Van passar el tall les 27 parelles que havien fet millor resultat.

El diumenge a les 10 en punt del matí, es donava el tret de sortida a la segona volta de la competició, es jugava sota la modalitat greensome, es juguen dues boles i s’escullia la millor.

Els millors després de la segona volta van ser Barragan –Febrero que van fer 8 cops sota par, el mateixos que Bernat i Grifé. Després d’aquesta volta es situava líder provisional la parella del Baix Llobregat Barragan –Febrero amb un acumulat de 92 cops, seguits de Bernat – Grifé amb 94.

Al voltant de les 14h del migdia s’iniciava la última i decisiva volta de la competició la foursome, la més exigent de totes, on cada jugador ha de fer un cop altern. La dificultat d’aquesta modalitat va fer que els líders vigents perdessin el liderat en fer un mala 3era volta i la parella del P&P Can Rafel Bernat-Grifé, no va deixar escapar la oportunitat. Tot i fer 59 cops a la última volta de la competició, es van proclamar Campions de la Copa ACPP Parelles Sènior 2014 amb un total de 9 cops sota par acumulats.