Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 36 - Juny 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24083
30.06.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 36 - Juny 2014

Vallromanes, Franciac Femení Blau i P&P Lleida Femení, guanyen la fase Regular de l’Interclubs Femení 2014


    

 

L’1 de juny es va celebrar a Mas Pagès (St Esteve de Guialbes), Teià i a Can Rafel (Cervelló) la 5ena i última prova de la fase Regular de  l’Interclubs Femení ACPP 2014, organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

 

A la zona Est la millor parella va ser la Dalmau  - Puig (P&P Franciac) que van fer 3 cops sota par, seguides de les companyes d’equip Pujol - Maurey i Desoi - Farrés amb 2 cops més. L’equip guanyador de la prova va ser Franciac Femení Blau amb 104 cops, seguides de l’equip Olewer amb 110, el mateixos que Sant Cebrià Taronja. En classificació handicap les millors jugadores van ser l’Elsa Surroca i la Barbara Galdós (P&P Gualta) que van fer 10 sota par. L’equip Fem Gualta va guanyar la prova classificació handicap amb 95 cops.

 

Al P&P Teià, la parella González – Artigas (P&P Vallromanes) es la que va fer millor resultat 51 cops, seguides amb un cop més de la parella García – Holmes del mateix equip. Com 4 de les 5 jornades de joc, l’equip Vallromanes es va emportar els 100 punts de premi per haver guanyat la prova. Pel que fa a la classificació handicap la parella guanyadora va ser la Violeta Blázquez i la Carmen  Montaña (P&P Hcp 1) amb 4 cops sota par. L’equip guanyador en aquesta categoria, va ser Vallromanes.

 

Pel que fa a la zona Sud les guanyadores de la prova van ser les tarragonines Mercedes Marco i Conchi Carballo (P&P El Vendrell) que van fer 47 cops, seguides de les andorranes Laura Alfonso i Sofia Cano amb 4 cops sota par, els mateixos que Celia Huarte i Sandra López (P&P Oller del Mas) i Abby Nachshon i Marta Cucurull (P&P Lleida). La parella Alfonso – Cano encapçalaven la classificació handicap. Vendrell Ladies va ser l’equip guanyador de la prova amb 102 cops, seguit de Manresa Next Tee amb el mateix resultat, també guanyador de la categoria handicap.

 

Pel que fa a la classificació general els equips guanyadors la fase regular son: Franciac Femení Blau amb 470 punts (Est), Vallromanes amb 490 (centre) i P&P Lleida femení amb 470 punts. La classificació handicap està liderada per Fem Gualta amb 428 punts, Vallromanes amb 400 i P&P Lleida Femení amb 400.

La fase final es disputarà el 12 de juliol al P&P Oller del Mas (Manresa) en una única zona. Accediran a jugar aquesta fase els 4 millors equips classificats en categoria scratch i categoria handicap, es jugaran 2 voltes una sota la modalitat  fourball i l’altre sota la modalitat greensome.

 

Classificacions


Àlbum de fotos

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC