Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22326
28.10.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 28 - Octubre 2013

Enric Sanz Campió de Catalunya Matxplay 2013

El cap de setmana 26 i 27 d’octubre es va jugar el Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2013 al P&P Vallromanes (Vilanova del Vallès) organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.  Per a poder participar en la fase final del campionat els jugadors van haver de jugar una fase prèvia que es va disputar el cap de setmana anterior, on hi van participar 399 jugador/es. El tall va quedar establert en 52 cops. Encara i així no tots els jugadors amb aquest resultat van poder classificar-se. La millor jugadora de la fase prèvia va ser la Montserrat Garcia amb un gran resultat de 10 cops sota par. Cal recordar que dones i homes juguen en igualtat de condicions al Pitch & Putt i per tant tothom pot participar en les competicions de màxim nivell.

El dissabte 26 a primera hora es va donar el tret de sortida als primers enfrontaments i com es habitual en aquesta modalitat  per forats, van haver les primeres sorpreses.

El diumenge es van jugar els quarts de final i els jugadors que lluitaven per guanyar el títol eren el local Jordi Niñerola, l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià), el Fider Soler (P&P Teià), l’Enric Sanz (P&P Badalona), la Pilar Montero (P&P Vallromanes), el Frederic Lloret (P&P Platja d’Aro), el José Posilio (P&P Badalona) i Iñaki Iruskieta (P&P Teià). Van passar a semifinals l’Enric Sanz, Jordi Niñerola, Amador Rodríguez i Fidel Soler. La final la van jugar  Soler i Sanz. El títol de Campió se’l va emportar l’Enric Sanz per un resultat final de dos forats d’avantatge quan en quedava un per jugar. Aquesta és una victòria més en el destacat palmarès d’Enric Sanz qui ha format part de la selecció catalana en diferents competicions, en la que destaca el seu Campionat d’Europa per equips l’any 2010. Anteriorment ja havia guanyat el Campionat de Catalunya Absolut en el 2010 i els Opens d’Andorra en el 2012 i 2013 . Recentment ha quedat segon el International Pairs  FIPPA fent parella amb Sergi Peña.

La classificació final del Campionat de Catalunya Matxplay va ser: Campió: Enric Sanz, sots campió: Fidel Soler, 3er Amador Rodriguez, 4rt Jordi Niñerola, 5a Pilar Montero, 6è Frederic Lloret, 7è Jose Posilio i 8è Iñaki Iruskieta.