Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 28 - Octubre 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22322
28.10.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 28 - Octubre 2013

El P&P Gualta torna a guanyar la Copa Catalunya-Trofeu Solius 2013

     

Els dies 5 i 6 d’octubre es va disputar la Copa Catalunya – Trofeu Solius al P&P Fornells (Gironès) organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. En aquesta competició hi van participar els 8 equips millor classificats del Campionat de Catalunya, que aquest any van ser: Franciac, P&P Gualta, P&P Badalona Odyssey, Hcp1 Joyería Agustín, Vallromanes A, Sant Cebrià Blanc i el P&P Teià.

El dissabte al matí s’iniciava la primera volta de la competició. En cada enfrontament hi ha 9 punts en joc, 3 punts per parelles i 6 individuals.  Primer van jugar les parelles sota la exigent modalitat foursome i posteriorment jugaven els individuals. Un cop jugada la primera ronda, els equips amb opcions a guanyar la Copa eren Franciac, Vallromanes, Badalona Odyssey i el P&P Gualta. Finalment van passar a jugar la final l’equip del P&P Gualta campió de la Copa Catalunya –Trofeu Solius 2012 i l’actual Campió del Campionat Catalunya per Equips 2013, el P&P Franciac.

El resultat de les parelles deixava un empat a 1,5 punts. El P&P Gualta es tornava a emportar el títol davant el P&P Franciac gràcies al bon resultat en individuals que guanyaven per cinc punts. Quedant el resultat final de 7 a 2, proclamant-se el P&P Gualta campions de la Copa Catalunya 2013 per segon any consecutiu.

Es la tercera Copa Catalunya que guanya el P&P Gualta, les anterior van ser al 2008 i 2012. Passa a ser l’equip amb més triomfs en la competició i per darrera té a Franciac (2005 i 2011) i Can Rafel (2006 i 2007).   Els components de l’equip van ser: Fernando Cano, Juan Martínez, Daniel Gimenez, Diego Cano, Josep Martínez, Josep Gurillo, Jordi Corominas, Jose Santos i Juan Paz.

La resta de la classificació va quedar de la següent manera: 3ers P&P Badalona Odyssey, 4rts P&P Vallromanes, 5è P&P HCP1 Joyeria Agustín, 6è P&P Sant Cebrià Blanc, 7ens P&P Badalona Pantaibèric, 8ns P&P Teià

 

Classificació

Fotos

Link


PDF de la notícia publicada en premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC