Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Angel Ventura Xalma proclamat com a representant de jugadors a l’Assemblea de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP)

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 21096
16.05.2013

Altres NotíciesAngel Ventura Xalma proclamat com a representant de jugadors a l’Assemblea de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP)

Acta de la Junta Electoral

 

A Barcelona 16 de maig de 2013



La Junta Electoral del procés d’elecció del representant de jugadors a l’Assemblea de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) es reuneix per a estudiar les candidatures presentades i fer la seva proclamació.

S’ha rebut la candidatura del Sr Miguel Angel Ventura Xalma amb llicència 003722. La candidatura del Sr Miguel Angel Ventura Xalma s’ha presentat en el calendari establert ja que es va rebre el dia 1 de maig. El 3 de maig a les 10h finalitzava el període de presentació de candidatures. La candidatura presentada acompleix la normativa vigent aprovada en l’Assemblea de la FCPP del 11 d’abril de 2013, per la qual cosa és proclamat el Sr Miguel Angel Ventura Xalma com a candidat a representant de jugadors a l’Assemblea de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP).

S’ha rebut la candidatura del Sr Oscar Piqué Parrot amb llicència 023317 el dia 16 de maig a les 9:02, dotze dies després de la finalització del període de presentació de candidatures.

La Junta Electoral en llegir el text que aporta el Sr Oscar Piqué Parrot considera que no hi ha precipitació en les dates que marcava el procés i que s’ha garantit la transparència i democràcia, ja que des del dia 16 d’abril d’abril es va publicar la normativa i les dates del procés electoral a la web i al cartell oficial d’anuncis de la FCPP. El mateix 16 d’abril es va enviar un e-mail a 2.511 adreces informant de la circular de la convocatòria d’eleccions on es publicava la normativa, calendari i cens d’electors. A més a més el 30 d’abril es va publicar també la informació al Full Informatiu. En tot moment es va informar que la presentació de candidatures era fins el 3 de maig a les 10h.

La Junta Electoral no proclama al Sr Oscar Piqué Parrot com a candidat.

La Junta Electoral proclama al Sr Miguel Angel Ventura Xalma com a representant de jugadors a l’Assemblea de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) per un període de 2 anys.

I per a que així consti a tots els efectes, signen


Joan Circuns Cots

Susana Bleier Terrer

Antoni Lloret Guisasola

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC