Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Compte bancari de "El Pitch & Putt amb la Marató"

Ets a:  IniciNotíciesTelevisióNotícia id 9603
05.12.2008

TelevisióCompte bancari de "El Pitch & Putt amb la Marató"

S'ha obert un compte a la Caixa per a que tots els camps facin l'ingrés dels donatius de 12,5 euros per jugador. Aquest compte pot ser utilitzat per si algú vol aportar donatius a l'activitat "El Pitch & Putt amb la Marató"

Informar-vos que hem obert un compte especial per a que  tots els camps que fan competicions  el dia 8 de desembre en suport de la Marató puguin ingressar tots els donatius. Recordem que són 12,5 euros per jugador que participi. El compte de la Caixa s’anomena “El Pitch & Putt amb la Marató” i té el 2100 3205 16 2200455622.

Els camps han de fer l’ingrés els primers dies de la setmana posterior al dia 8, llavors es farà la transferència al de compte que ens ha indicat la Marató. Passats uns dies es cancelarà el compte i es publicaran els extractes amb la liquidació del mateix i amb la transferència final a la Marató.

Aquest mateix compte pot servir per si algun jugador/a que no pot participar en les competicions del dia 8 de desembre vol fer una aportació dins de l’activitat ““El Pitch & Putt català amb la Marató”

La FCPP també destinarà una part del seu pressupost 0,07% a fer una aportació per la Marató ja que així es va aprovar en Assemblea.  Més de 3000 euros.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC