Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Assegurança juvenil gratuïta per a jugadors/es juvenils federats

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 9148
29.09.2008

Circulars FCPPAssegurança juvenil gratuïta per a jugadors/es juvenils federats

Circular 7/2008. Assegurances Juvenils i obligatorietat de facilitar el nº de la targeta sanitària de l'Institut Català de la Salut
FCPP

 

FCPP                              CIRCULAR 7/2008


 

Assegurança dels jugadors juvenils i de targeta sanitària del Institut Català de la Salut.  

A tots els clubs i jugadors i jugadores juvenils amb llicència de P&P,


La Federació Catalana de Pitch & Putt es beneficia d’un acord entre la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport (SGE) pel qual paguen l’assegurança esportiva obligatòria a tots els nois i noies de fins a 16 anys federats a Catalunya.


Per a poder-se beneficiar d’això cal que totes les federacions comuniquin el nom dels seus juvenils i el de targeta sanitària del Institut Català de la Salut (ICS). D’aquest fet ja informàvem a finals del 2007 en la circular FCPP 12/2007. Ara la novetat és que la UFEC i la SGE han traspassat a les federacions el fet de donar d’alta l’assegurança juvenil i no es pot tramitar en el sistema informàtic l’assegurança si no es disposa del de targeta sanitària del ICS.

És per això que demanem a tots els jugadors i jugadores juvenils que es posin en contacte amb la FCPP (Telefon 93 342 42 49), si encara no ho han fet  i facilitin el de la seva targeta sanitària del Institut Català de la Salut.


Ex: MARO 0 670722 00 8


En cas de no aportar el de targeta sanitària de l’Institut Català de la Salut el jugador haurà de pagar la seva assegurança a més a més de la quota anual.


De la mateixa manera no es tramitarà cap llicència nova de jugador o jugadora juvenil que no especifiqui el de la seva targeta sanitària, ja que no se li podria tramitar l’assegurança gratuïta.


Secretaria de la FCPP


Setembre de 2008

Nota: Aquelles persones que estan en el sistema de salut de MUFACE no cal que canviïn de règim sanitari, únicament han d’obtenir la targeta sanitària del Institut Català de la Salut en el CAP més proper, com tenen dret totes les persones que resideixen a Catalunya.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC