Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Presentació del I Interclubs Femení ACPP 2009

Ets a:  IniciNotíciesACPPNotícia id 8921
05.09.2008

ACPPPresentació del I Interclubs Femení ACPP 2009

Pre-inscripció dels equips i presentació del I Interclubs Femení ACPP 2009
I INTERCLUBS FEMENÍ ACPP 2009

Clickar per descarregar el Full de Pre-inscripció

 

I  INTERCLUBS FEMENÍ ACPP 2009

 

 

El Campionat de Catalunya per Equips conegut popularment com a Interclubs ha estat des dels seus inicis una de les proves amb més seguiment i millor valorades per part de tot/es els jugadors/es, i aquest any ja s’ha celebrat la XIII edició amb la participació de gran quantitat d'equips i jugadors/es involucrades.

 

És per aquest motiu, i també degut a l’alt nivell assolit pel Pitch & Putt femení,  que s’ha volgut organitzar aquest I INTERCLUBS FEMENÍ per l’any 2009. Ho fem amb el propòsit que tingui una bona acollida de totes les jugadores així com anteriorment s’ha fet amb el col·lectiu juvenil on es va crear el Interclubs Juvenil amb un gran èxit aquest dos últims anys.

 

Amb la finalitat de poder donar-li continuïtat, incloent aquelles jugadores que tot i que faci poc temps que s’hagin iniciat en aquest esport estiguin animades a participar s’ha pensat en una fórmula de joc que permeti la participació de totes les jugadores independentment del seu nivell de joc.

 

A grans trets, la configuració de la competició serà la següent:

 

·        La competició constarà de quatre proves

·        Cada equip estarà integrat per 6 jugadores.

·        Es jugarà sota la modalitat de Parelles Fourball descartant la pitjor targeta en cadascuna de les proves.

·        Hi haurà premis en dues categories: Scratch i Handicap.

 

Per tal de poder escollir els camps en els que es celebrarà la competició és important saber els equips que hi participaran per configurar el calendari i estructurar correctament la competició, per això us animem a participar i a realitzar una pre-inscripció dels equips.

 

Per realitzar la pre-inscripció cal apuntar el vostre nom i llicencia al full  de pre-inscripció que hi ha a cada club i el nom de la capitana o jugadora amb la que es contactarà per tal d’enviar la informació de la competició. Cal enviar-ho a la secretaria de la ACPP abans del dia 25 de setembre.

 

L’experiència de competir com a integrant d’un equip dignifica al jugador i és un signe de consideració i maduresa que ennobleix  l’esportista. En un equip, la confiança col·lectiva prima per damunt de l’egoisme particular i, això és, esportivament, lloable i apassionant.

 

Per tot això, us animem a participar. Només entre totes, amb la nostra participació, normalitzarem la presència femenina en l’esport en general i en el fantàstic esport que és el Pitch & Putt.

 

En el moment de publicar aquesta informació ja hi ha uns 16 equips interessats a participar. Animeu-vos. Us esperem!

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC