Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

L’Assemblea de la FCPP va ratificar els membres dels òrgans jurisdiccionals

Ets a:  IniciNotíciesFederacióNotícia id 8830
26.07.2008

FederacióL’Assemblea de la FCPP va ratificar els membres dels òrgans jurisdiccionals

El Comitè de Competició i Disciplina Esportiva es composa per: Joan Circuns (Advocat), Joan Perich i Francesc Solé. El Comitè d’Apel·lació el formen: Susana Bleier (Advocadessa), Ignasi Voltà i Ernest Romo.
El President va explicar en el transcurs de l’Assemblea de la FCPP celebrada el 17 de juny que la Junta Directiva va nomenar p

El President va explicar en el transcurs de l’Assemblea de la FCPP celebrada el 17 de juny que la Junta Directiva va nomenar per un període de 4 anys, com a membres d’aquests òrgans independents a les següents persones:

a)    Comitè de Competició i Disciplina Esportiva: Joan Circuns (Advocat), Joan Perich i Francesc Solé.

b)    Comitè d’Apel·lació: Susana Bleier (Advocadessa), Ignasi Voltà i Ernest Romo.

El president de la FCPP Sr. Anzizu va comentar que la Junta Directiva ha arribat a aquests nomenaments després d’un llarg període d’intercanvi d’opinions i pensant en persones relacionades amb l’esport i de procedència diversa que pels seus coneixements i experiència podien ser adequades pels llocs. Es van ratificar per unanimitat aquest nomenaments.

El Comitè de Competició i Disciplina Esportiva ha de resoldre d’ofici o a instància de part i per majoria, els assumptes de la seva competència en matèria competitiva i disciplinària esportiva. Serà competent per veure, en primera instància, les infraccions produïdes en totes les competicions de la FCPP.

El Comitè d’Apel·lació ha de resoldre en segona instància i per majoria, els recursos interposats contra els acords del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC