Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de març

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 8009
19.03.2008

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de març

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de març
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

Resum Comissió Esportiva FCPP

Dimarts 11 de març de 2008 a les 16:00

 

1.- Estat Rànquing FCPP 2008

S’informarà als camps seus de les properes proves del Rànquing FCPP 2008 que es demanaran explicacions del canvis d’horari de jugadors que realitzin posteriorment a la publicació dels mateixos per assegurar-se de que s’està seguint el Reglament en aquest punt.

 

2.- Estat Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2008

A partir de les properes proves a l’abril es podran realitzar fins a 3 sortides simultànies per dia.

A la propera reunió d’aquesta Comissió es començarà a preveure les modificacions que cal fer en els grups del Campionat de Catalunya per Equips de cara al 2009 així com la possibilitat d’ampliar les jornades del Campionat per poder informar als jugadors amb prou anterioritat a la finalització del mateix.

Es farà una simulació del sistema de puntuació de l’any passat per comparar-ho amb el sistema de puntuació d’aquest any.

 

3.- Comentaris del Catalunya – Irlanda i Open Catalunya

Es comenta l’èxit de les dues competicions i s’estudien  sistemes per augmentar el nombre d’espectadors.

 

4.- Reglament Interclubs i Rànquing Juvenil 2008

S’adopta el Reglament de la competició de l’any 2007 amb les següents variacions:

-          Incorporar una nova categoria en el Rànquing anomenada “Junior” per jugadors que compleixen 17 o 18 anys durant aquest any 2008.

-          Categoria de Iniciació per aquells jugadors fins a 10 anys que tinguin handicap de 20,0 a 21, disputant-se 9 forats i podent portar acompanyants i Categoria de Competició per aquells jugadors d’11 anys o més o per aquells jugadors de fins a 10 anys que tinguin un handicap exacte inferior a 20,0 disputant-se 18 forats i podent portar un tutor que no donarà indicacions de joc als jugadors durant el partit.

-          Es posarà especial atenció en que els jugadors que durant el transcurs de la competició modifiquin el seu handicap exacte per sota de 20.0, passaran de categoria iniciació a competició.

-          Es jugarà sempre sota distancies EPPA amb Normes Catalanes i per tant amb un total de 7 pals i la possibilitat d’utilitzar tee o no.

-          S’elimina la possibilitat d’alinear un màxim de 2 jugadors cadets per equip, però es manté que a la puntuació final  es tindran en compte un màxim de 2 jugadors cadets.

-          A la categoria d’iniciació els jugadors podran canviar d’equip dins d’un mateix club sense limitació de cap tipus, a la categoria de competició impossibilitat de canviar d’equip.

-          Es modifica el sistema de puntuació al Interclubs de forma que aquesta sigui similar a la puntuació del Interclubs FCPP per punts i en funció de la posició aconseguida a cada prova.

-          Es modifica el preu de les proves a 14€ per la categoria competició i a 12€ per la categoria d’iniciació.

 

5.- Reglament Campionat de Catalunya Doble FCPP 2008

S’adopta el Reglament de la competició de l’any 2007 destacant al Reglament el punt referent a que els jugadors que per exhaurir les places previstes no entrin en el dia escollit de joc, se’ls canviarà d’horari únicament si han marcat l’opció “preferència” al full d’inscripció.

 

6.- Informe dels àrbitres

-          Hi ha un total de 3 aprovats dels presentats a examen en aquesta convocatòria i es realitzarà un segon examen amb una separació d’un mínim de 3 mesos entre els dos exàmens. Durant aquest període entre els dos exàmens, aquests aspirants podran realitzar classes pràctiques voluntàries a les proves arbitrables sempre acompanyats d’altres àrbitres.

-          A les competicions jugades en el marc de la FCPP, el Comitè d’Àrbitres està estudiant la possibilitat d’adaptar les Regles FIPPA i remetrà a la Comissió Esportiva les seves conclusions.

 

7.- Precs i Preguntes

Es realitzarà l’estudi de modificació de handicap en mides EPPA per poder fer un seguiment.

S’estudiaran les competicions socials que es juguen en alguns camps i on les sortides es donen al llarg del dia a mida que els jugadors arriben al camp, per tant es juga entre amics i amb relatiu poc control.

 

8.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el 15 d’abril a l’Ampolla i el 13 de maig a la seu social.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC