Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

CIRCULAR Nº 18/2003 Resum de l'Acta la Comissió Esportiva de l'ACPP

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 658
13.06.2003

Circulars ACPPCIRCULAR Nº 18/2003 Resum de l'Acta la Comissió Esportiva de l'ACPP

Reunió celebrada el 20 de maig
Resum de la reunió de la Comissió Esportiva de l'Associació Catalana de P&P del 20 de maig de 2003.

1) Campionat de Catalunya Femení 2003.

S’aprova el Reglament.

2) Campionat de Catalunya Sènior 2003

S’aprova el Reglament .

3) Campionat de Catalunya per Equips

a) S’acorda reclamar a diferents equips l’import del greenfee de les proves disputades, en les que no es van presentar. El Reglament del Campionat de Catalunya per Equips publicat a la Circular nº 44 de 2002 diu:

GREEN-FEE.
El preu de cada prova serà de 17 Euros per jugador. El preu de la final de segona divisió serà de 17 Euros per jugador.
Cada equip de camp o club sense camp pagarà l'import dels 8 greenfees en cada prova, presenti o no els 8 jugadors .

Els equips als que se’ls hi reclamarà per carta per a que paguin són:
Andorra per les proves de Papalús i Franciac
Papalús per la prova de Lleida
Sant Jaume per la prova de Salardú

S’acorda estudiar i incloure aquest tema en el proper reglament del Campionat de Catalunya per Equips 2004 per evitar que hi hagi equips que deixin d’assistir a les darreres proves.

b) S’acorda crear una comissió delegada de la Comissió Esportiva que s’encarregui de demanar opinió a Josep Canals, President cel Comitè d’Àrbitres de la FCG, del recurs de Franciac sobre la desqualificació d’una parella seva a la prova de Papalús del Campionat de Catalunya per Equips 2a Divisió Est i de les possibles desqualificacions de les parelles de la prova del Vendrell Campionat de Catalunya per Equips 2a Divisió Oest que no van presentar correctament la tarja. La comissió delegada estarà formada per Francesc Solé i Antoni Lloret.

4) Ranking ACPP 2003.
S’informa que hi ha un camp que ha d’acollir una prova del Ranking que fins ara no ha assistit a cap sessió formativa del Programa de Competicions de l’ACPP. Segons la circular nº 13 de 2003 referent a l’ús obligatori del programa informàtic es diu:
Segons acord de la Junta Directiva de l’ACPP del passat 13 de març de 2003, el programa de competicions serà d’US OBLIGATORI A PARTIR DE L’1 DE MAIG DE 2003.

S’acorda que el president de la Comissió Esportiva Oriol Badia parli amb els responsables del citat camp per trobar una solució.

5) Disciplina
a) S’acorda sancionar per a un any a un jugador per falsificació de la tarja, falsificació de la signatura i no aclariment dels fets per part del jugador. Es destaquen com a faltes molt greus:
a) L'acte de predeterminar no esportivament el resultat d'una prova
b) Usurpació de personalitat

Com a falta greu:
a) Falsificació de resultat per part del jugador amb l'objectiu d'obtenir una modificació de handicap.

No es farà públic el nom del jugador però si els fets. S’acorda enviar per nota interna a tots els camps la notificació de la sanció.

b) S’acorda obrir expedient disciplinari a dues jugadores per la no asistència sense previ avís al Campionat de Catalunya Dobles 2003. El reglament del Campionat deia:

13.- DISCIPLINA
Els jugadors que estiguin inscrits o que hagin passat el tall i no es presentin al Camp, sense un avís previ de 12h , no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2003 i l’any 2004.

c) S’acorda avisar a dos jugadors per les seves no compareixences sense previ avís en diferents competicions.

6) Standards
Es planteja la diferència actual que hi ha entre camps difícils de P&P i camps fàcils. Es proposa estudiar un sistema de Standards que permeti que alguns camps tinguin algun cop més del par 54 i altres algun cop menys. Es proposa que per a fer-ho es tinguin presents els resultats estadístics de les competicions realitzades i també es pot tenir en compte les visites que el professional Xavier Ponsdomènech va fer a tots els camps ara ja fa un temps.

7) Monitors de P&P
Es planteja la possibilitat de tenir monitors de P&P en el futur. Es planteja que caldrà treballar el tema per a quan siguem federació. Caldrà parlar anteriorment amb els professionals del Golf.

8) Presentació de recursos
S’aprova que per qualsevol recurs esportiu es té 10 dies de plaç després de la celebració de la prova.

9) Propera reunió de la Comissió Esportiva
S’acorda que sigui el 17 de juny a les 16 h al local de l’ACPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC