Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resolucions del Comitè d’Urgència de la Comissió Esportiva de l’ACPP 3-6-2003

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 639
03.06.2003

Camp. Catalunya per EquipsResolucions del Comitè d’Urgència de la Comissió Esportiva de l’ACPP 3-6-2003

Referents al Campionat de Catalunya per Equips 2a Divisió
Resolucions del Comitè d’Urgència de la Comissió Esportiva de l’ACPP del dia 3 de juny de 2003

1-Recurs de Franciac Golf referent a la desqualificació de la seva parella formada per Narcís Sureda i Salvador Trias en la prova del Campionat de Catalunya per Equips 2a Divisió Oest disputada al Lloret Papalús G P&P.

El Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva de l'ACPP acorda:

a) No acceptar la demanda de Franciac Golf de rectificar la desqualificació de la seva parella i la correcció en la classificació de l'Interclubs. Els fonaments de la decisió són basats en la normativa pròpia de l'ACPP que és de rang superior en el P&P català a qualsevol altre:

- Segons la circular C 15/2002 de l'ACPP les targes no són ben presentades i són motiu de desqualificació. Veure punt 1-B. Segons la circular C 10/2003 de l'ACPP ampliació de l'anterior, també s'incompleix la presentació correcta de la tarja.

b) Acceptem el consell formulat per Franciac Golf en que sempre que es pugui es notifiqui al camp o jugadors implicats que hi ha hagut una desqualificació. El fet de disputar-se la prova en un cap de setmana de Setmana Santa va fer que l'ACPP no pogués comunicar públicament la desqualificació fins passat molts dies. L'ACPP intentarà en el futur comunicar a les persones implicades directament qualsevol desqualificació amb la màxima celeritat.

c) Recomanar a la Comissió Esportiva de l'ACPP la redacció d'una nova circular que unifiqui les dues anteriors i que aclareixi la complimentació de les targes en la modalitat fourball.

2-Desqualificació de les parelles que van participar en la prova del Campionat de Catalunya per Equips 2a Divisió Est disputada al CG El Vendrell.

Es desqualifica a les parelles que es citen posteriorment segons la circular C 15/2002. Les targes no són ben presentades i són motiu de desqualificació. Veure punt 1-B. Segons la circular C 10/2003 ampliació de l'anterior, també s'incompleix la presentació correcta de la tarja.

Les parelles desqualificades són:

- Javier del Campo i Enric Hernàndez de l'equip Forat 19. Aquesta parella no puntuava com a millor parella, per tant no modifica classificació de l'equip Forat 19.

- Joan Baldillou i Xavier Martín de l'equip Urgell Putt. Aquesta parella puntuava com a millor parella, per tant modifica classificació de l'equip Urgell Putt afegint 13 cops ja que la parella que puntua és la de Miquel Angel Balao i Francesc Ribó amb 75 cops.

- Alonso Solà i Sebastian Moreno de Lleida Banyuts. Aquesta parella no puntuava com a millor parella, per tant no modifica classificació de l'equip Lleida Banyuts.

- Reinaldo Paga i Daniel Serrano de Roc3 . Aquesta parella va fer el mateix resultat que l'altra parella de l'equip, per tant no modifica classificació de l'equip Roc3.

3- Recurs de Mas Pagès Golf referent al resultat del seu jugador Quim Planas Fornes en la prova del Campionat de Catalunya per Equips 2a Divisió Oest disputada a Franciac Golf..

(Oriol Badia com a membre de l’equip de Mas Pagès Golf i membre del Comitè d’Urgència es retira del Comitè d’Urgència en aquest punt, abans de la discussió del recurs, per ser part afectada )

S’informa:

Regla 24. Obstrucciones

Definiciones

El punto más cercano de alivio es el punto de referencia para aliviarse sin penalidad de una interferencia por una obstrucción inamovible (Regla 24-2), una condición anormal del terreno (Regla 25-1) o un green equivocado (Regla 25-3).

Es el punto en el campo más cercano al lugar en que reposa la bola, que no esté más cerca del agujero, y en el cual no existiría interferencia (de acuerdo con lo definido) si la bola se encontrase allí Nota: El jugador debería determinar su punto más cercano de alivio utilizando el palo con el que piensa jugar su próximo golpe para simular la colocación y swing necesarios para dicho golpe.

Una obstrucción es cualquier cosa artificial, incluidas las superficies artificiales y bordes artificiales de carreteras y caminos y hielo manufacturado, excepto:
a. Los objetos que definen el fuera de límites, tales como muros, cercas, estacas y verjas;
b. Cualquier parte de un objeto artificial inamovible situada fuera de límites; y.
c. Cualquier construcción declarada por el Comité como parte integrante del campo.

Una obstrucción es una obstrucción movible si se puede mover sin un esfuerzo desmedido, sin demora indebida y sin causar daño alguno. De no ser así, es una obstrucción inamovible.

Nota: El Comité puede redactar una Regla Local para declarar una obstrucción movible como obstrucción inamovible.

Considera:

a)El Comitè de Competició de la prova va declarar de forma clara les estaques grogues i vermelles com a inamovibles.

b)La redacció del text no era la millor de les possibles però si que era explícita en considerar aquestes obstruccions com a inamovibles. La regla local es considera nula en l'aspecte que fa referència a les estaques blanques, per anar en contra de les regles generals del golf, però no així pel que fa a les estaques grogues i vermelles ja que les regles de golf deixen ben clar que "El Comité puede redactar una Regla Local para declarar una obstrucción movible como obstrucción inamovible."

c) Les regles locals havien estat fetes públiques i és responsabilitat del jugador conèixer les regles locals.

Acorda:

a) No acceptar el recurs que sol•licitava deixar nula la penalització de dos cops al jugador Quim Planas.

b) Intentar millorar de cara al futur l'organització de les proves oficials de l'ACPP sempre d'acord amb els mitjans de que es disposin.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC