Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Condicions de Competició. Prova a Salardú Camp Cat per Equips 2a Divisió Oest

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 605
22.05.2003

Camp. Catalunya per EquipsCondicions de Competició. Prova a Salardú Camp Cat per Equips 2a Divisió Oest

Dissabte24 i diumenge 25 de maig
1 – HORARI DE SORTIDA (Regla 6-3ª Nota).
Si el jugador arriba preparat per al joc al Tee de Sortida del primer forat a jugar, dins els cinc minuts posteriors a la seva hora oficial de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació segons s’estableix en la Regla 33-7, la penalitat per no començar a jugar a la seva hora és de 2 cops en el joc per cops. La penalitat per retard superior a cinc minuts del horari de sortides serà de DESQUALIFICACIÓ.

L’hora de sortida serà la que figura per l’Equip en la llista oficial de sortides. Fins i tot si les sortides reals de la Prova van retardades, els jugadors hauran de presentar-se en el tee que els correspon amb una mica d’antelació a la seva hora oficial de sortida. En cas de retard en les sortides, s’haurà de comunicar a l’estàrter la seva presència a l’hora oficial.

2 – CONSELL.
Com cas excepcional i seguint la tradició de l’Interclubs, encara que es tracti d’una competició individual per cops i per parelles, els membres d’un equip que juguin de forma individual en el mateix grup, es consideraran companys de bàndol a tots els efectes. Aixó afecta principalment i entre altres, l’aplicació de les Regles sobre consell, ajuda, ordre de joc, bola moguda, bola desviada, identificació de la bola, joc de bola provisional i joc de segona bola. El Capità de l’equip podrà donar consell als components que estiguin jugant, aquests entre si i els seus caddies respectius.

3 – TELÈFONS MÒBILS
Es prega desconnectar el mòbil mentre s’estigui jugant en el camp.

4 – ENTREGA DE TARJETES (Regla 6-6b).

En acabar la volta, els components del partit revisaran, firmaran i lliuraran les targetes, TOTES A L’HORA, en el lloc determinat per el Comitè, TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE.

EL COMITÈ

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC