Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

CIRCULAR Nº 39/2002 Resum de l’Acta de la reunió del 19 de nov de la Com. Esport

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 58
02.12.2002

Circulars ACPPCIRCULAR Nº 39/2002 Resum de l’Acta de la reunió del 19 de nov de la Com. Esport

1- Interclubs 2003. Canvi de camps i nombre de proves. 2- Ranking 2003 3- Campionat de Catalunya de 3ª Categoria 4-Campionat de Catalunya Matchplay 5- Proposta dels Seniors 6- Curs d'Arbitres de Pitch and Putt 7- Mètode de selecció
Resum de l’Acta de la reunió del 19 de novembre de la Comissió Esportiva de l'ACPP

1- Interclubs 2003. Canvi de camps i nombre de proves.

S’ informa que el Comitè d'Urgència va decidir no fer el canvi que els camps de Manresa i el Vendrell havien demanat. Demanaven que la prova que els hi tocava organitzar fos la de la seva divisió. La decisió es prenia ja que la normativa no ho contemplava i es podia considerar que afavoria a l'equip del camp.

Es conclou que es pot parlar en els propers mesos de modificacions de reglamentació i s'aprova la resolució del Comitè d'Urgència.

Pel que fa al nombre de proves s'estudiarà pel 2003 si a primera divisió es fan 4 o 5 proves.

S'aprova canviar terminologia de "Interclubs" per "Campionat de Catalunya per Equips" sempre i quan el seu fundador, Martin Whitelaw doni el vist i plau. Després de consultar-lo es tira endavant la proposta.

2- Ranking 2003

S'aprova que el nombre de proves sigui de 12 proves de les que 8 seran puntuables. Els camps que estaven com a reserves no disputaran Ranking.

És obligatori per tots els camps que organitzin proves puntuables pel Ranking el fer les sortides suficients per a que puguin participar tots els jugadors que ho vulguin.

Es recomana pel ranking 2003 fer sortides per ordre de handicap i s'aprova que hi haurà el Ranking Juvenil 2003.

3- Campionat de Catalunya de 3ª Categoria

S'aprova modificar el reglament de la prova per baixa inscripció i es jugaran 2 voltes el dissabte. El preu de la inscripció serà de 22 euros .

4-Campionat de Catalunya Matchplay

S'aprova modificar la data límit de la inscripció al torneig fins dimecres 20 de novembre. Des d'aquest moment la prioritat de les inscripcions serà per ordre de recepció.

També s'aclareix que en cas d'empat pel lloc 32, s'utilitzarà primer el handicap i posteriorment els 9, 10, 11 … últims forats fins trobar un desempat.

5- Proposta dels Seniors

Es fa arribar una proposta que signen 62 jugadors seniors en la que proposen:

a) Que el Campionat de Catalunya Senior es faci a dues voltes de 18 forats. b) Que el Campionat de Catalunya Senior es faci en un camp de 18 forats.

S’ exposa que les dues propostes que s'havien fet abans o després del Campionat de Catalunya Senior celebrat enguany a Viladrau i proposades abans del sorteig del calendari 2003 s'havien acceptat. Aquestes eren:

a) No celebrar la prova entre setmana, ja que hi havia seniors laboralment actius. b) Celebrar el campionat a més d'una volta.

L’ACPP i la Federació Catalana de Golf sempre havien considerat de fer més competicions a mesura que hi hagués més jugadors. Així en els últims anys s'han fet com a nous Campionats de Catalunya el de 2ª, el de 3ª, el Senior i el Matchplay.

Pel que fa a la celebració dels Campionats de Catalunya en camps de 9 o 18 forats es recorda que el sistema de sorteig és molt complicat i que té per objectiu que tots els camps celebrin com a mínim una prova. També es destaca que l'Assemblea de l'ACPP va considerar que el Campionat de Catalunya Juvenil i el Campionat de Catalunya Senior es celebressin en camps de 9 forats.

La Comissió Esportiva aprova proposar a l'Assemblea de l'ACPP que el Campionat de Catalunya Senior 2004 es celebri en un camp de 18 forats si l'edició d'aquest any té molt èxit de participació.

6- Curs d'Arbitres de Pitch and Putt

S'aprova fer:

Curs de 24h. 12 sessions de 2h. Lloc: HCP1. Inici: 11 de gener de 2003. Horari: dissabtes a la tarda. Examen: Cap el 26 d'abril de 2003. Preu: 150 euros. En cas d'assistir a 9 o més sessions es retornaria l'import. Participants: 12 persones. Caldria aconseguir un compromís dels participants en realitzar la tasca d'àrbitres quan se'ls hi demani. Ex: No podem tenir-ne 12 i després no trobar a ningú per arbitrar l'Interclubs.

Pe fer la selecció de les persones, en cas de que hi hagi molta demanda, es valoraran els criteris:

Disposar de handicap de Pitch and Putt. Tenir una antiguitat en el handicap de P&P de més de 2 anys. Edat de la persona. Distribució dels candidats pel territori.

7- Mètode de selecció de la Selecció Catalana

S'acorda tractar-ho en la darrera reunió del 2003.

8- Sessions informatives sobre Regles.

S'aprova fer un conjunt de sessions informatives per zones de Catalunya per divulgar el coneixement de les Regles.

Es planteja que en el futur per obtenir handicap calgui assistir a una d'aquestes sessions. Es proposa a la Junta Directiva.

9- Prova del Ranking

S'informa que en una prova del Ranking es van donar les següents irregularitats:

El preu de la prova va sobrepassar la quantitat recomanada de 22 euros. No hi va haver premis pels guanyadors. El camp pensava que cedia el camp quan el que havia de fer era organitzar una prova pròpia. Les targes no coincidien amb la distancia real.

S'acorda informar a la Junta Directiva.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC