Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Comissió Esportiva ACPP juliol 2006

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 5074
07.08.2006

Comissió EsportivaResum Comissió Esportiva ACPP juliol 2006

Resum de la reunió de la Comissió Esportiva de l'ACPP celebrada al juliol de 2006
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP de data 18 de juliol de 2006

 

 

 

1.- Disciplina

En relació a una manipulació d’una targeta de joc després de signar-la, la Comissió Esportiva decideix que segons el Reglament Disciplinari es tracta d’una sanció greu i aplica 6 mesos amb impossibilitat per participar en concursos socials o oficials en els que es modifiqui handicap.

 

En relació a una consulta respecte als tornejos nocturns, la Comissió Esportiva recorda que en un torneig nocturn segons el Reglament de Handicap no es pot pujar handicap ni per motiu de que un jugador es retiri.

 

2.- Cartes Rebudes

En  relació a la reglamentació a aplicar en tornejos nocturns i concretar quin percentatge del torneig te que jugar-se amb llum artificial per considerar un torneig com a nocturn, la Comissió Esportiva després de llegir el Reglament de handicap, entén que cal definir el que es considera un concurs nocturn i decideix que per concurs nocturn s’entén aquell en que tots els forats s’han de jugar amb llum artificial per manca de llum natural suficient per la pràctica normal de l’esport.

 

3.- Sistema en proves Standard

En relació al sistema en Standard que es troba en proves, inicialment es va determinar un termini de prova d’1 any als camps de Papalús i de Mas Pagès. Per diversos condicionants en aquest període (modificació dels recorreguts, participació en concursos, estadística de resultats, etc...) i especialment ara que s’està confeccionant un sistema de handicap únic a nivell de la FIPPA on no es té previst incloure el sistema Standard fa que la Comissió Esportiva elimini aquesta prova per entendre que no ha assolit l’objectiu que es pretenia. Aquest sistema Standard en proves deixarà d’aplicar-se a partir de l’1 de gener de 2007.

 

4.- Proposta en modalitat Stableford i Fourball

S’accepta un model de circular en relació a la recomanació als camps de que en els tornejos Stableford i Fourball, les ratlles corresponents a forats no acabats es procurin marcar amb una creu (X) i no una ratlla (-).

 

5.- Comentari al nombre de jugadors en competició

Es decideix modificar l’actual nombre de 25 jugadors per competició per tal de que una competició sigui valedora per modificar handicap a 25 jugadors per dia de competició amb excepció de tornejos exclusivament juvenils, sèniors o femenins i al camp de Salardú on per la seva particular situació geogràfica es demana una assistència mínima de 12 jugadors amb la finalitat d’assegurar un mínim nivell de credibilitat i de qualitat a les competicions que serveixen per modificar handicap. Es recorda als camps l’obligatorietat de guardar les targetes del jugadors d’una competició durant un mínim d’un any informant que en qualsevol moment alguna persona acreditada de l’ACPP, Junta Directiva o Comissió Esportiva pot demanar aquestes targetes de joc.

 

6.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el dimarts 19 de setembre com data per la propera reunió de la Comissió Esportiva a la seu social a les 15:30

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC