Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 139 - Setembre 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 49329
30.09.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 139 - Setembre 2024

Elia Folch i Berenguer Ortí guanyen la Copa ACPP de Parelles Mixtes

El Pitch & Putt Mas Gurumbau de Taradell va ser l’escenari de la XVIII edició de la Copa ACPP de Parelles Mixtes, que es va disputar del 30 d’agost a l’1 de setembre. Aquesta és una competició per parelles que es juga a 54 forats en tres modalitats de joc: la fourball, on cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat; la greensome, on cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després es juga alternativament; i la foursome, la modalitat més exigent de totes, en la qual cada jugador/a executa un cop de forma alternativa.

En total, hi van participar 96 parelles, i la competició va ser organitzada per l’Associació Catalana de Pitch & Putt. La primera volta es va jugar sota la modalitat fourball, i les parelles podien escollir entre divendres o dissabte per jugar. Per accedir a la segona part del campionat, calia superar un tall, que es va fixar en 2 cops sota par.

El millor resultat de la primera volta, en la modalitat fourball, el van aconseguir les parelles formades per Berenguer Ortí (Badalona) i Elia Folch, i per Marc Nogueira (Badalona) i Mercè Grau (Sant Cebrià), amb un gran resultat de 10 cops sota par. En tercera posició es van situar els germans Marta i Lluís Cucurull (Bellpuig), amb un cop més, i en quarta posició Sergi Andrés i Anna Sánchez (Hcp1), amb 46 cops.

Els últims 36 forats, que es van jugar en una sola jornada el diumenge, només estaven oberts a les 36 millors parelles de la primera volta. Malgrat la pluja del diumenge, es van disputar els segons 18 forats sota la modalitat greensome, amb el tret de sortida a les 9:30 h. Les millors parelles d’aquesta volta van ser Ortí/Folch i Glòria Ruiz (Badalona)/Pau Folguera (Bellpuig), amb 48 cops, seguits d’Alexandre i Laura Albiñana (El Vallès) i Andrés/Sánchez, amb un cop més.

Després de 36 forats, la classificació acumulada estava molt ajustada: Ortí/Folch amb 92 cops, Andrés/Sánchez amb 95, i Xavier i Daria Ponsdomènech i Lluís i Marta Cucurull amb 97.

Encara quedava la volta decisiva, la foursome, per determinar els campions. El millor resultat d’aquesta volta el van aconseguir Josep Ramon Portell i Soraya Lassal (Gualta), amb 4 cops sota par, seguits dels germans Cucurull, amb un cop més. La parella líder de la classificació general, Ortí/Folch, no va fallar, amb 52 cops que els van conduir a proclamar-se campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2024, amb un total acumulat de 144 cops. Subcampions van ser Lluís i Marta Cucurull, amb 148 cops, mentre que Sergi Andrés i Anna Sánchez van quedar tercers amb 149 cops, seguits d’Alexandre i Laura Albiñana (150) i Ruben Parreño i Clara Martínez (Gualta), amb 153 cops.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als campions.


Classificació

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA
EEC