Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 139 - Setembre 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 49327
30.09.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 139 - Setembre 2024

Yago Izquierdo Campió del Rànquing Juvenil FCPP 2024

L'últim cap de setmana de setembre es va celebrar la 6a i última prova del Rànquing Juvenil FCPP i l'Interclubs Juvenil ACPP al Pitch & Putt Franciac, situat a Caldes de Malavella, Girona.

Aquesta competició no només va ser una oportunitat per competir a nivell individual, sinó que també va permetre fer una competició per equips. De cada equip comptabilitzaven les 4 millors targetes. Organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt, aquesta competició va ser una gran manera de tancar el rànquing en el que han participat en una o més proves 165 joves jugadors.

Durant els dos dies de competició, va haver-hi una participació amb un total de 88 jugadors i jugadores. D'aquests, 48 pertanyien a la categoria de Competició, que inclou jugadors de màxim 18 anys més veterans i amb més experiència en el món del Pitch & Putt. La resta dels participants eren de la categoria d'iniciació, composta per joves de màxim 14 anys que s’inicien en aquest esport.

En la categoria Competició, els jugadors van jugar un recorregut de 18 forats amb mides FCPP, on la distància màxima dels forats és de 120 metres. El guanyador d'aquesta prova va ser Yago Izquierdo (Can Cuyàs), qui va destacar amb una gran actuació, acabant amb 4 cops sota par. Jan Bernet, va quedar en segona posició amb un cop més, mentre que en tercera posició es va produir un empat entre Jaume Pollina (P&P Badalona) i Nil Artigas (P&P Gualta), ambdós acabant amb el par del camp.

A la categoria handicap, va haver-hi un quàdruple empat a 3 cops sota par entre Izquierdo, Mario Hurtado (P&P Badalona), Arnau Castilla (P&P Vallès) i la local Katia Slyva (The Golf Square Academy).

Yago Izquierdo va demostrar una gran consistència al llarg de la competició, col·locant-se líder des de la primera jornada i mantenint-se en la primera posició fins a proclamar-se Campió de la XVII edició del Rànquing Juvenil FCPP amb un total de 192 punts. Jan Bernet va quedar a prop, com a subcampió, amb un punt menys. En la classificació handicap, Lola Cabanes (P&P Gualta) va destacar amb 196 punts, seguida de Chloe Sancho (P&P Badalona) en segona posició i 194 punts.

D'altra banda, els jugadors de la categoria d'iniciació, que juguen un recorregut de només 9 forats amb distàncies màximes de 90 metres (mides EPPA), també van tenir els seus campions. Ilan Ahmat Diouf (P&P El Vallès) es va coronar Campió amb 65 punts, mentre que Marc Torrents (Can Cuyàs) va ser subcampió amb 63 punts.

L'Interclubs Juvenil d'aquest any ha estat un èxit, amb la participació de 10 equips a la categoria Competició i 11 a la categoria d'iniciació. En la categoria Competició, els guanyadors van ser: el Campió Gualta Juvenil, Subcampió Can Cuyàs Juvenil i el tercer classificat P&P Badalona Juvenil.

En la categoria d'iniciació, el Campió va ser Can Cuyàs Juvenil, seguit del subcampió Vallès Juvenil i el tercer classificat The Golf Square Academy.

Després de la competició, es va dur a terme l'entrega de trofeus de tots els guanyadors. Va ser un moment especial per a tots els participants i una gran manera de celebrar els èxits aconseguits!

 

Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA
EEC