Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Vols que la teva empresa sigui esponsor de la Copa del Món 2024?

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 49225
18.09.2024

Altres NotíciesVols que la teva empresa sigui esponsor de la Copa del Món 2024?



Vols que la teva empresa sigui esponsor de la Copa del Món 2024?


Catalunya acollirà de l’11 al 13 d'octubre de 2024 la VI Copa del Món de Pitch & Putt, un esdeveniment únic que pretén ser tant un espectacle esportiu com un esdeveniment social.

La International Pitch & Putt Federation (FIPPA) ha confiat a la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) l’organització d’aquesta sisena edició de la Copa del Món, que es durà a terme al Pitch & Putt El Vendrell i que té prevista la participació de seleccions provinents de diferents països.

L’indubtable potencial comunicatiu que l’esport ofereix en els nostres dies, juntament amb el creixent atractiu que genera entre el públic, fa que s’obrin noves possibilitats perquè les empreses obtinguin retorns òptims de les seves inversions en matèria de màrqueting i comunicació, arribant de manera més directa i eficaç als seus públics objectius.

Les oportunitats comercials i espais per al patrocini encara disponibles en l’esdeveniment de la Copa del Món abasten diferents possibilitats.

Si esteu interessats i voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@pitch.cat.


Secretaria FCPP
Barcelona, 18 de setembre de 2024


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA
EEC