Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Catalunya guanya el Torneig FIPPA V Nacions de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 48825
15.07.2024

FIPPACatalunya guanya el Torneig FIPPA V Nacions de Pitch & Putt

Catalunya Guanya el Torneig V Nacions de Pitch & Putt 

El cap de setmana del 13 i 14 de juliol es va jugar al P&P Orduña del País Basc l'edició 2024 del Torneig V Nacions que enfronta anualment les seleccions de Galícia, Euskadi, Andorra, França i Catalunya. La competició es juga de forma rotativa a les seus dels territoris participants i en aquesta edició es jugava a la localitat d'Orduña del País Basc. La Selecció Catalana estava integrada per Lluís Cucurull, Joel Girbau, Eloi Hernando, Roger Albinyana, Oriol Mas, Josep Ramon Portell, Amador Rodríguez i Manuel Amor, tots ells seleccionats per ser els millors jugadors classificats de l'any. 

La competició agrupava diferents modalitats de joc, iniciant-se el dissabte amb una volta individual medalplay on contaven els millors 6 resultats i on Catalunya ja es situava en primera posició. El dissabte es tancava amb una volta de parelles matxplay fourball (joc per parelles escollint millor resultat de la parella a cada forat) abans del migdia on els catalans van deixar escapar un punt dels 4 possibles i una volta de parelles matxplay greensome (joc per parelles escollint la millor bola després del primer cop) per la tarda on Catalunya va retenir els 4 punts possibles. Va finalitzar la jornada de dissabte situant a Catalunya amb 12 punts per davant de Galícia que era segona amb 8 punts. 

Diumenge començava la jornada final de la competició amb una volta de parelles matxplay foursome (joc per parelles amb cops alternatius) on Catalunya cedia únicament un punt dels 4 possibles i la volta final amb 8 enfrontaments matxplay individual on els catalans van acavant aconsseguint 7 dels 8 punts possibles per guanyar la competició amb autoritat amb 22 punts per davant de Galícia que era 2ª amb 16 punts, França 3ª amb 11 punts, Euskadi 4ª amb 9 punts i Andorra 5ª amb 7 punts.

Al finalitzar la comeptició es va fer entrega del trofeu perpetu que dona dret a gravar el nom de l'equip guanyador esperant a l'edició de l'any 2025 que està previst que es jugui a Andorra.

 

Presentació dels membres de la Selecció Catalana

Detall de puntuacions a la plana web de la FIPPA



MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC