Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 137 - Juny 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48752
02.07.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 137 - Juny 2024

Triple empat juvenil a Gualta

L’últim cap de setmana de juny es va jugar la 5ena i penúltima prova del Rànquing FCPP/ Interclubs ACPP Juvenil al Pitch & Putt Gualta  a la comarca del Baix Empordà. Hi van participar 86 joves jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els participants podien escollir el dia de joc entre dissabte o diumenge, hi havien 52 jugador/es de la categoria de Competició son els que tenen més experiència i nivell de joc al nostre esport. El millor resultat el van fer la Lola Cabanes, Nil Artigas (companys de l’equip de Gualta) i Jan Bernet (Hcp1) amb 2 cops sota par seguits d’un quàdruple empat amb un cop més entre Yago Izquierdo (Can Cuyàs), Clara Martínez (Gualta), Roger Marcillas (Can Cuyàs) i Marc Gil (Badalona). Pel que fa a la categoria handicap també va haver-hi un doble empat entre Joaquim Martínez i l’Enol Ramos de Can Cuyàs a 7 cops sota par. Marc Torrents (Can Cuyàs) va ser el guanyador de la prova de la categoria d’iniciació, hi van participar 34 jugador/es.

Les primeres posicions de la classificació general estan molt ajustades a falta d’una prova, el líder provisional es Izquierdo amb 188 punts, seguit de Bernet amb 186 i tercer Martí Luja (Gualta) amb 181. Cabanes encapçala la classificació handicap amb 196 punts, seguida de Chloe Sancho (Badalona) amb 194 i a la tercera posició Luís Orbañanos (Cuyàs) amb 186. Entre els mes petits del campionat Torrents va líder de la categoria scratch i Ilan Ahmat Diouf (El Vallès) va primer de la classificació handicap.

La gran majoria de jugadors que participen al Rànquing Juvenil pertanyen a un club, així q a la vegada que es juga el rànquing Individual es juga l’Interclubs Juvenil, que es una competició per equips i comptabilitzen els 4 millors targetes de cada equip. També hi ha dues categories de joc, competició i iniciació.

Els equips capdavanters de la categoria Competició són: Gualta Juvenil amb 740 punts, Can Cuyàs Juvenil amb 700 i P&P Badalona Juvenil amb 660 i els de la categoria d’iniciació son líder Can Cuyàs Juvenil amb 750 punts, segon Vallès Juvenil  amb 690 i tercer The Golf Square Academy  amb 633.

La propera prova serà la última i es jugarà després de l’estiu el 28 i 29 de setembre al Pitch & Putt Franciac.

 

Classificació

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC