Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48746
02.07.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 137 - Juny 2024

Mas Nou i Vallromanes Femení

Campiones de l’Interclubs Femení ACPP 2024

El passat 1 de juny de 2024, el Pitch & Putt Franciac de Caldes de Malavella i el Pitch & Putt Lleida situat a Torre – Serona, van acollir la 6ena i última prova de la XV edició de l’Interclubs Femení de Pitch & Putt, hi van participar en total 30 equips i 180 jugadores. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la zona Nord van jugar al P&P Franciac, els equips de la part més baixa de la classificació general jugaven a primera hora del matí i els millors classificats a segona. La climatologia va ser molt variable durant tota la jornada, al matí el sol i la bona temperatura van  ser-hi presents però a partir de les 13h també van fer-hi presencia els forts ruixats i  tempesta elèctrica que va fer que s’hagués d’aturar la competició durant una estona. Un cop varen passar els núvols les jugadores van tornar al camp.

El millor resultat el va fer la parella Julie Maissongrosse / Cristina Albareda (Fem Gualta) que van signar una targeta de 6 cops sota par, seguides de les locals Mª Àngels Taulats i Annia Paredes (Franciac Green) amb 51 cops. Pel que fa als equips, Franciac Green va guanyar la prova amb 105 cops, els mateixos que Fem Gualta, però desempatant segons Reglament de la competició, terceres Mas Nou Femení amb 109. Pel que fa a la classificació handicap també van guanyar la prova equips locals, Franciac Verd amb 94 cops i Franciac Femení The Golf Square amb 99.

Pel que fa a la classificació general, l’equip del Mas Nou Femení, es va posar líder la primera jornada i ho ha estat fins proclamar-se campió de la XV edició de lnterclubs Femení ACPP amb 570 punts acumulats. Cal dir que l’any passat ja van aixecar el títol per primera vegada. En segona posició va quedar Franciac Green amb 498 i terceres Olewer de Hcp1 amb 466. La guanyadores de la classificació handicap son Handiladies de Hcp1 amb 465 punts, subcampiones Fem Gualta amb 447 i terceres Franciac Femení The Golf Square amb 380.

Al P&P Lleida van jugar els 15 equips de la zona Sud. Va fer una climatologia molt diferent, va lluir el sol durant tota la jornada.

La parella que va fer millor resultat va ser la del P&P Vallromanes A Femení Conchi Carballo / Maria Isabel Olay amb un gran resultat de 46 cops, seguit d’un doble empat a 49 cops entre Montse Artigas / Monica Riera (Vallromanes A Femení) i la parella local Abby Nachshon / Imma Armero (Lleida Femení). Entre tots els equips, Vallromanes A Femení ha estat el millor durant tota la temporada, va pujar a la primera posició a la primera prova i ja no ha deixat fins aixecar la copa que les acreditava Campiones de l’Interclubs Femení per 6ena vegada 2012, 2013, 2014, 2016 i 2021 amb 280 punts, segon va quedar Green Team Urgell amb 530 i y terceres Lleida Femení amb 426 punts.

Pel que fa a la categoria handicap Vallromanes Tablao Cordobés van guanyar amb 406 punts, segon Escola El Vallès Golf amb 399 i terceres Can Cuyàs Femení amb 321.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus i medalles als equips guanyadors.