Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 135 - Abril 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48304
29.04.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 135 - Abril 2024

Mas Nou i Vallromanes Femení més a prop del títol

El passat diumenge 21 d’abril es va celebrar la 5ena i penúltima prova de l’Interclubs Femení ACPP 2024 al Pitch & Putt Peralada pels equips de la zona Est i al Pitch & Putt Vallromanes pels de l’Oest. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

A Peralada hi van participar 15 equips i 90 jugadores, la competició va durar tot el dia, el tret de sortida va ser a les 9h en punt del matí i van començar a jugar els equips millors classificats. La modalitat de joc va ser per parelles, la fourball cada jugadora juga la seva bola i compte el millor resultat, a cada equip hi juguen 3 parelles i comptabilitzen les 2 millors targetes.

El millor resultat el van fer la Clara Cortés / Sonia Pluma (Masnou Femení) i la Montse Murcia / Rosa Maria Iglesias (Les Handiladies de Hcp1) que van empatar amb 3 cops sota par, seguides de la Julie Maissongrosse / Beatriz Hospital (Fem Gualta) i l’altre parella del Mas Nou Femení Mª Encarnación Robledo / Marta Fuster, totes dues parelles amb un cop més. L’equip del Baix Empordà, Mas Nou Femení, no va afluixar i va tornar a guanyar la prova una vegada més, ha guanyat 4 de 5 proves jugades. Es va posar líder la primera jornada i ja no a cedit la posició en cap moment de la competició, es situen a la primera posició amb 490 punts, seguides de Olewer de Hcp1 amb 402 punts i terceres Franciac Green amb 398. Masnou Femení, Les Handiladies de Hcp1 i Fem Gualta son els tres primers equips de la classificació handicap amb 444, 393 i 367 punts respectivament.

Al Pitch & Putt Vallromanes van jugar els 15 equips de la zona Sud, el millor resultat el van fer les parelles dels equips locals, l’Anna Selva / Maria Rosa Pérez (Vallromanes Tablao Cordobés) amb 5 cops sota par, seguides de la Montse Artigas / Mónica Riera (Vallromanes Femení) amb 3 cops més. Pel que fa als equips el guanyador de la prova va ser Vallromanes Tablao Cordobés amb 102 cops acumulats i unes targetes de joc de 49 i 53 cops cada una, segon va quedar l’equip Vallromanes Femení amb 107 i tercer Green Team Urgell amb 108. Vallromanes Femení va líder de la classificació general amb 480 punts, Green Team Urgell segon amb 440 i tercer Vallromanes Tablao Cordobés amb 360. La classificació handicap també l’encapçala Vallromanes Femení, segon Vallromanes Tablao Cordobés femení i tercer, Lleida Femení amb 430, 342 i 328 punts.

La propera prova ja serà l’ultima de l’Interclubs Femení ACPP 2024 on sabrem el nom dels equips campions d’aquesta edició i serà el dia 1 de juny a Franciac (Caldes de Malavella) pels equips de la zona Est i al P&P Lleida pels de l’Oest.

Aquell mateix dia es farà l’entrega de trofeus i medalles als equips campions.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC