Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 134 - Març 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48149
11.04.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 134 - Març 2024

Ian Dillon guanya el XVII Open Internacional de Catalunya

Del 5 al 7 d’abril es va jugar al Pitch & Putt Costa Daurada al Catllar la XVII edició de l’Open Internacional de Catalunya, hi van participar 171 jugador/es de diferents nacionalitats irlandesos, bascos, andorrans, holandesos, gallecs i catalans. És una competició del calendari de la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt).

Els participants podien escollir dia i hora de joc, els primers 36 forats es jugaven entre divendres o dissabte. Divendres a les 14:00h es va donar el tret de sortida a la competició i dissabte els horaris eren a les 8h o a les 14h del migdia. Va fer una temperatura molt primaveral amb alguns moments on el vent va ser protagonista.

Un cop jugats els primers 36 forats el líder provisional era el català Carlos Lorenzana amb un acumulat de 99 cops, seguit d’un quàdruple empat a 101 cops entre Tommy Hanley (Irlanda), Iosu Casajus (País Basc), Joan Bertran (Catalunya) i Ian Dillon (Irlanda).

Encara quedaven per jugar els últims i decisius 18 forats. Entre les primeres 16 posicions només hi havia 6 cops de diferencia i el títol estava a l’abast de molts jugadors.

Diumenge a primera hora del matí començaven a jugar els participants de la part més baixa taula i de cara al migdia els millors classificats. El català Alexandre Albinyana va fer a la tercera volta el millor resultat amb 47 cops que li va garantir la segona posició en l’acumulat. L’irlandès Ian Dillon va fer 2 cops més que l’Abinyana, 49, que el van proclamar campió de la XVII edició de l’Open Internacional de Catalunya amb un total de 150 cops acumulats (-12) i unes targetes de joc de 50, 51 i 49. Empatat amb Albinyana pel segon lloc va quedar Carlos Lorenzana, 4art David Solé amb 153 i 5è Tommy Hanley amb 154 cops.

En categoria femenina la guanyadora va ser l’holandesa Esther de Schiffart amb 162 cops i subcampiona Kim Kuijsters amb 172.

Els campions de la categoria sènior van ser Joan Bertran amb 155 cops, subcampió Josep Gurillo amb 157 i tercer Derek Courtney amb 159.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors amb la presència d’Aleix Rom representant territorial de l’Esport a Tarragona de la Generalitat de Catalunya i d’Isabel Pérez, Secretària General de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Nota de Premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC